Connery

Starteriet - Samling på initiativer for unges iværksætterlyst

Starteriet er et univers, hvor unge iværksættere kan tale med andre unge iværksættere.

Det kommer nok ikke som en overraskelse for den faste Connery-læsere, at vi er glade for iværksætteri. Derfor vil vi også gerne støtte op, når der dukker et initiativ som Starteriet op. 

Starteriet er en samlende paraply for en række stærke iværksætter-initiativer, der skal få unge til interessere sig for iværksætteri. Vi mener ikke, at alle skal være iværksættere, men tror på, at det er sundt at unge og studerende får et bedre kendskab til det.

ANNONCE
Starteriet - Samling på initiativer for unges iværksætterlyst
Starteriet - Samling på initiativer for unges iværksætterlyst

Det er Iværksætterturen, Ungiværk, Rising Stars og DM i Pitch der står bag Starteriet, hvor IVÆKST driver sekretariatet.

Formålet med Starteriet er et univers, hvor unge iværksættere kan tale med andre unge iværksættere. Så de kan hjælpe hinanden med at besvare hinandens spørgsmål.” Udtaler Casper Blom, som er ansvarlig for Iværksætterturen da han efter at have vundet IVÆKSTprisen for 3 år siden, satte målet at få iværksætteri på skoleskemaet. “Mit eget personlige mål er, at når jeg engang får en søn eller datter, som gerne vil være iværksætter, så skal svaret fra deres skole lyde: så skal du bare gøre sådan her.. For lige nu får de unge ingen rådgivning om iværksætteri. Tværtimod.“

Du kan læse meget mere om projektet på Starteriet.dk

ANNONCE
Del

Seneste nyt