Connery

Samsung forærer 17.000 foldbare flips væk i forbindelse med de OL

VIP-behandling: Atleterne ved OL 2024 får deres egen unikke foldbare mobil

Med OL 2024 lige rundt om hjørnet, er spændingen ved at nå sit højeste. Atleter fra hele verden forbereder sig på at kæmpe for guld, mens vi andre forsøger at få et overblik over, hvornår de mest spændende sportsgrene afvikles. Men det er ikke kun atleterne, der gør sig klar til den store begivenhed. Samsung, der er en af legenes store sponsorer, har nemlig løftet sløret for en spektakulær overraskelse: 17.000 eksklusive Galaxy Z Flip6 Olympic Edition smartphones vil blive uddelt til deltagerne.

Hvis hver Galaxy Z Flip6 normalt koster omkring 10.000 DKK, løber værdien af de 17.000 enheder op i en svimlende sum på 170 millioner danske kroner! Det er en generøs gave fra Samsung, der selvfølgelig nok håber på at få endnu mere ud af den massive eksponering, som 17.000 mere eller mindre kendte atleter med en Samsung-mobil kommer til at give dem. 

ANNONCE
Samsung Galaxy Z Flip6 Olympic Edition - Samsung forærer 17.000 foldbare flips væk i forbindelse med de OL Samsung Galaxy Z Flip6 Olympic Edition

Z Flip6 Olympic Edition

Specialudgaven af Samsungs seneste flipmobil adskiller sig fra den ordinære i det udvendige design, men der er mere fryns til atleterne. 

De får nemig også et eSIM med 100 GB 5G-data i samarbejde med teleudbyderen Orange, et specielt Samsung Wallet-pass der giver gratis adgang til drikkevarer og fri adgang til offentlig transport i Paris under legene, og forudinstallerede OL-apps som Athlete 365, Olympic Shop og en IOC-hotline. Not bad. Not bad at all.

ANNONCE
Galaxy Z Flip6 Olympic Edition - features og funktioner

Farve: Striking yellow med olympiske symboler
Flipsuit-etui: Designet af kunstneren Berluti
Live translation af opkald: 16 sprog
Interpreter: Live-samtale oversættelse
Composer: Sociale medier og e-mails
Instant Slow-mo: Slowmotion optagelse
Photo Assist: Perfekte billeder
Data: eSIM med 100 GB 5G-data
Apps: Athlete 365, Olympic Shop, Paris 2024, m.fl.
Samsung Wallet: Gratis drikkevarer og offentlig transport

ANNONCE

Læs mere om den "normale" version af Samsung nye flipmodel i vores artikel her

Del

Seneste nyt