Connery

Solbriller til sommeren

Klassikeren, den unikke og klubkongen

Sommeren er endegyldigt over os, og hvis du har smidt sidste års briller væk, eller bare trænger til en opgradering, har vi fundet de rigtige bud til dig!
Hvad enten det er et par fede briller til bilen, ferien eller festivallen!
Ray-Ban Aviator - Solbriller til sommeren Ray-Ban Aviator

Klassikeren med et twist

Den klassiske Ray-Ban Aviator er efterhånden en evergreen, som Tom Cruise i den grad gjorde populær, for mange år tilbage. 
Aviatoren har i år fået en lille opdatering, i Full Color modellen. Stængerne go metalrammen er blevet beklædt med farvet acetat, og især modellen med Turtle-shell er super fed og maskulin!

Ray-Ban Aviator Full Color koster 939, og kan findes her
ANNONCE
TrendWood Casual - Solbriller til sommeren TrendWood Casual

Trendsetteren

Man skal ikke kigge i mange butiksvinduer, for at finde ud af at træprodukter er det helt store i år. Det har to unge danske iværksættere også, og de har netop lanceret deres egen solbrillekollektion; TrendWood - unisexsolbrillerne er lavet i træ, og Casual 01 modellen, er helt sikkert et kig værd. Det fede er at, fordi det er træ, er hver eneste solbrille helt unik, i mønsteret. En unik og ret fed kombination, hvis du skulle spørge os. 

TrendWood Casual 01 koster 749,- og kan købes her.
ANNONCE
Clubmaster - Solbriller til sommeren Clubmaster

Konge af klubben

Clubmaster solbrillen har også masser af år på bagen, og især på det seneste er den kommet op og vende igen. Brillen er rammeløs i bunden, og den specielle kombination passer godt i retro-genren.

Vi sælger en Clubmaster brille på Connerydeal - perfekt til festivallen, fang den til 129,- lige her
ANNONCE
Del

Seneste nyt