Connery

Her er de nye topmodeller fra Nubia

Nubia Z60 Ultra Leading Version og Nubia Z60S Pro er nye flagskibsmodeller

Kinesiske Nubia har netop præsenteret deres nyeste flagskibssmartphones: Nubia Z60 Ultra Leading Version og Nubia Z60S Pro. De nye mobiler byder på markante opgraderinger i brugeroplevelsen med avancerede AI-funktioner og opgraderinger over hardwarefronten

Her er de nye topmodeller fra Nubia

Nubia Z60 Ultra Leading Version: AI-innovation på sit højeste

Nubia Z60 Ultra Leading Version er udstyret med Qualcomms nyeste Snapdragon 8 Gen 3-processor, som leverer imponerende ydeevne. Med en AI-motor, der kan behandle op til 73 TOPS, og evnen til at håndtere store modeller med op til 10 milliarder parametre, er denne enhed skabt til at udnytte AI's fulde potentiale. Den store hukommelse sikrer hurtig dataoverførsel og masser af plads til AI-applikationer.

Enheden har et 6000mAh batteri med AI 'Zero' strømforbrugsteknologi 2.0, der forøger batteriets levetid betydeligt. Den har også IP68-certificering for støv- og vandtæthed, hvilket gør den pålidelig i forskellige miljøer. Nubias eksklusive Custom Sliding Shortcut-design forbedrer komforten og brugervenligheden, og giver en intuitiv og ergonomisk betjening.

Forbedret billedteknologi

Z60 Ultra Leading Version benytter 6. generation af Under-Display Camera (UDC) teknologi, som kombinerer klare fotografier med en uforstyrret skærmoplevelse. Den nye Front Camera Enhancement Algorithm 6.0 lover de hidtil skarpeste under-display selfies.

Med NeoVision AI Photography System 2.0 og tre højopløselige kameraer, støttet af optisk billedstabilisering, er denne smartphone perfekt til fotografering. Den tredje generation af 35mm custom optik og Sony 9 Series sensor giver fantastiske 50-megapixel fotos med enestående klarhed.

ANNONCE
Nubia Z60S Pro - Her er de nye topmodeller fra Nubia Nubia Z60S Pro

Nubia Z60S Pro: AI-billedteknologi til den nye generation

Nubia Z60S Pro kombinerer kraftfulde AI-billedfunktioner med fremragende systemydelse. Den er udstyret med NeoVision AI Photography System 2.0 og en 50-megapixel hovedsensor fra Sony, der sikrer detaljerede og levende billeder. Med fem forskellige brændvidder til gadefotografi, fra ultra-wide til telefoto, dækker den alle klassiske scener og er ideel til udendørs fotografering.

Enheden har en 1.5K super retina-grade AMOLED skærm, som understøtter højfrekvent dæmpning og AI-intelligent justering for en personlig visningsoplevelse. Skærmen har også fået Eye Protection Certification, som skulle sikre en behagelig og sund visuel oplevelse.

Z60S Pro drives af Snapdragon 8 Gen 2 processor, kombineret med LPDDR5X og UFS4.0 hukommelse, som lover en fremragende ydeevne. Den har et 5100mAh batteri med AI 'Zero' Power Consumption 2.0 teknologi, som skulle sikre lang batterilevetid. Designet inkluderer også et unikt stjernemotiv integreret i kameralinsen, hvilket giver en distinkt æstetik.

Tilgængelighed og pris

Nubia Z60 Ultra Leading Version fås i flere varianter med priser fra 4.499 DKK til 6.299 DKK, mens Nubia Z60S Pro fås fra 3.999 DKK til 5.499 DKK afhængig af hukommelseskonfigurationen. Den officielle globale lancering finder sted den 23. juli 2024.

ANNONCE
Del

Seneste nyt