Connery

Her er 5 serier, der minder om The Boys, du kan fordrive tiden med indtil sæson 5

Lidt underholdning i ventetiden indtil 2026!

Mens vi netop har fået afsluttet finalen af sæson 4 i The Boys, så hungrer man altid efter mere.

Men vi ved, at The Boys vender tilbage i 2026 med femte (og sidste!) sæson - så nu kommer der snart et tomrum i vores Boys-univers.

Hvis du enten mangler en nedtrapningsserie efter The Boys, eller noget, der kan holde gejsten oppe, indtil sæson 5 rammer Prime Video - så har vi fundet 5 gode bud, der kan matche en del af stilen og universet fra Eric Kripkes The Boys:

ANNONCE
Lignende serier i ventetiden på The Boys-finalen
  • "Invincible"

    • Denne animerede serie er baseret på tegneserien af Robert Kirkman, skaberen af "The Walking Dead." Serien følger teenageren Mark Grayson, hvis far er den mest magtfulde superhelt på jorden. Da Mark selv udvikler superkræfter, opdager han hurtigt, at det at være en superhelt ikke er så glamourøst, som han troede. Serien er kendt for sine intense kampscener og voldsomme twist, der udforsker temaer som ansvar, arv og menneskelighed.
  • "Doom Patrol"

    • "Doom Patrol" introducerer os til en gruppe af uortodokse helte: Robotman, Negative Man, Elasti-Woman, Crazy Jane og deres leder, Dr. Niles Caulder (også kendt som The Chief). De fleste af medlemmerne har fået deres kræfter gennem tragiske ulykker, hvilket har gjort dem udstødt fra samfundet. Sammen tager de på en rejse for at beskytte verden mod mærkelige og overnaturlige trusler, samtidig med at de kæmper med deres egne personlige traumer.
  • "Umbrella Academy"

    • "Umbrella Academy" er baseret på tegneserien af Gerard Way og Gabriel Bá. Serien følger syv adopterede søskende, der blev født under mystiske omstændigheder og opvokset af en excentrisk milliardær, der trænede dem til at blive superhelte. Efter deres fars død genforenes de for at løse mysteriet omkring hans død, men opdager snart en større trussel mod menneskeheden. Serien balancerer humor, action og dyb karakterudvikling og udforsker temaer som familie, identitet og skæbne.
  • "Watchmen"

    • "Watchmen" er en opfølger til den ikoniske grafiske roman af Alan Moore og Dave Gibbons. Serien foregår i en alternativ virkelighed, hvor superhelte eksisterer, men ofte betragtes som fredløse. Den nye historie fokuserer på raceproblematikker og politisk korruption i USA, og hvordan fortidens hændelser påvirker nutidens samfund. Med dybe karakterstudier og en kompleks fortælling byder serien på en dybdegående udforskning af retfærdighed og moral.
  • "Preacher"

    • Baseret på tegneserien af Garth Ennis og Steve Dillon, følger "Preacher" præsten Jesse Custer, der bliver besat af en magtfuld entitet kaldet Genesis. Sammen med sin hårdkogte eks-kæreste Tulip og en irsk vampyr ved navn Cassidy, rejser Jesse på en mission for at finde Gud og kræve svar. Serien kombinerer mørk humor, overnaturlige elementer og intens vold med dybe eksistentielle spørgsmål om tro, moral og skæbne.
ANNONCE
Del

Seneste nyt