Connery

Følg orangutang-familie gennem generationer i ny David Attenborough-naturdokumentar

Hvis du har fået Vores Planet-abstinenser.

Når først man har sagt David Attenborough, så ved man godt, hvad klokken har slået.

Storslået naturoptagelser med en stemme, der får en til at lytte med.

Inden længe er han aktuel med en ny naturfilm på Netflix, Secret Lives of Orangutans, som følger en orangutang-familie i flere generationer, hvor man får et indblik i deres liv i junglen.

Et rørende, smukt og lærerligt indblik i en verden, vi ikke kender meget til.

Den første trailer er netop landet og du kan se den nederst i artiklen - filmen lander på Netflix d. 22. august.

Herunder kan du læse lidt om David Attenboroughs arbejde gennem tiden: 

David Attenborough er en britisk naturhistoriker og tv-vært, der er bedst kendt for sine banebrydende naturdokumentarer. Han blev født den 8. maj 1926 og begyndte sin karriere hos BBC i 1952. Attenboroughs arbejde har haft en enorm indflydelse på vores forståelse af naturen og vores planet.

Hans første store succes kom med serien "Zoo Quest" (1954-1963), hvor han rejste verden rundt og filmede dyreliv i deres naturlige omgivelser. Dette var banebrydende, da det gav seerne en chance for at se eksotiske dyr uden for zoologiske haver.

I 1979 lancerede Attenborough "Life on Earth", en ambitiøs serie, der dokumenterede livets historie på jorden. Serien blev set af en halv milliard mennesker verden over og cementerede hans ry som en førende formidler af naturvidenskab. Denne serie blev efterfulgt af flere andre "Life" serier, herunder "The Living Planet" (1984), "The Trials of Life" (1990), og "Life in the Undergrowth" (2005), hver med fokus på forskellige aspekter af livet på jorden.

I nyere tid har Attenborough fortsat med at fascinere publikum med serier som "Planet Earth" (2006), "Blue Planet II" (2017) og "Our Planet" (2019). Disse serier har ikke kun vist naturens skønhed, men har også fremhævet de miljømæssige udfordringer, vores planet står over for.

ANNONCE
?si=auPdbKG61M86YD1L
Del

Seneste nyt