Connery

AI kan nu hjælpe dig med at score med dit profilbillede på Tinder

Skal kunstig intelligens optimerer dine chancer?

Så er der hjælp til dig, der har lidt problemer med at finde det helt rigtige profilbillede til din Tinder-profil.

Ny funktion på Tinder gør det lettere at vælge de rigtige profilbilleder ved hjælp af avanceret AI-teknologi. Tinder har introduceret 'Billedforslag', en innovativ AI-drevet funktion, der hjælper brugerne med at vælge de mest optimale profilbilleder fra deres enheder. Dette tiltag sigter mod at eliminere gætteriet og sikre, at brugerne præsenterer deres personlighed bedst muligt.

Betydningen af autentiske profilbilleder

Ifølge en undersøgelse mener 85 % af singler, at deres datingapp-profiler skal afspejle deres sande jeg, mens 52 % finder det svært at vælge det rigtige profilbillede. Desuden siger 68 %, at en AI-assistent til billedvalg ville være nyttig. Især kvinder foretrækker profiler med mindst fire billeder, der viser forskellige sider af personligheden, og mænd, der bruger mere end ét ansigtsbillede, øger deres chancer for matches med 71 %.

Funktionen gennemgår billederne på din enhed og foreslår dem, der bedst repræsenterer dig. Dette giver dig mulighed for at fokusere mere på at skabe de rigtige forbindelser, frem for at bruge for meget tid på at vælge billeder.

"Vi er stolte af at være den første datingapp, der lancerer et AI-værktøj, som gør det lettere at opbygge en profil," siger Tinders CEO, Faye Losotaluno. "Med Billedforslag assisterer vi brugerne i deres beslutninger uden at tage dem for dem. Vi stræber efter at skabe sikre og autentiske forbindelser gennem innovativ teknologi."

Det er ganske simpelt: tag en selfie for ansigtsgenkendelse, giv adgang til din kamerarulle, og lad AI-teknologien udvælge de bedste billeder til din profil. Du har stadig fuld kontrol over, hvilke billeder du vil tilføje inden endelig upload.

Skal du have støvsuget kamerarullen for de bedste pics?

ANNONCE
Del

Seneste nyt