Connery

Fra skudoffer til innovativ iværksætter

Nej, det handler IKKE om 50 Cent!

Patrick Whaley - Fra skudoffer til innovativ iværksætter Patrick Whaley

Patrick Whaley er grundlæggeren af TITIN Tech, et hurtigt voksende sportsudstyrsmærke fra US of A. 

I 2009 da Patrick var ingeniørstuderende indenfor det mekaniske område, kom han ud for en meget uheldig hændelse - han var tilfældigvis til stede under et bevæbnet røveri, og blev skudt på klods hold i brystkassen. Kuglen punkterede hans ene lunge, strejfede hans lever og rev hul på en arterie. Tough shit. Han overlevede episoden, men seks måneder senere oplevede han, at han stadig havde en lang vej til at genvinde tidligere førlighed. 

Det provokerede hans ingeniør-tankegang, og fik ham til at videreudvikle en idé, han havde haft fra barndommen: Som knægt plejede han at bære rundt på en meget tung skoletaske for at opbygge styrke, men havde i tankerne en idé om, at der må være bedre måder at bære rundt på vægt for at opbygge styrke. Vægtveste havde været brugt længe, men de har en dårlig effekt på bevægelsen, da kroppen kompenserer for løsthængende vægte, og derfor ikke bruges optimalt. Det blev startskuddet til TITIN: Kompressionstøj med 'indbyggede' vægte. 

Hans idé hjalp ham med at komme hurtigere gennem genoptræningen, og i 2010 stiftede han sit selskab bakket op af op til flere patenter.

ANNONCE

Vildt effektivt!

TITIN Tech har i dag meget fart på. Projektet opnåede støtte fra Under Armour og promininete investorer, og det har også affødt at mange kendte atleter er begyndt at sige god for produktet og promovere produktet. 

I alt sin enkelthed består TITIN Techs produktprogram af to produkter: En kompressionstrøje med vægte, og ditto kompressionsshorts. 

Kompressionstrøjen består af et basislag, hvor op til 14 silikonevægte kan indsættes og et top-lag, der består af selve kompressionstrøjen. Kompressionstrøjen tilføjer godt fire kilo til din kampvægt, og skulle ifølge undersøgelser kunne booste fysikken på følgende måder: 

  • 13% forøgelse af vertikale hop
  • 25% højere syregrænse
  • 11% forøgelse af udholdenheden
  • 7% forøget forbrænding
  • 3% forøgelse af løbehastigheden

Fuck yeah. Jeg skal da have fingrene i sådan en sag! Det eneste minus er: Prisen. 

En TITIN Tech top koster $250 fra den officielle hjemmeside, og forsendelsen sætter dig tilbage med $130, hvilket giver en samlet pris på $380 eller cirka 2565 kroner - og så er der selvfølgelig lige fortoldning,  så slutprisen ender på lige knap 3600 danske kroner. Fy for fanden! Venter lige til den dansk forhandler får en god deal. 

ANNONCE
TITIN TECH præsentation
Del

Seneste nyt