Connery

Iværksætter: Hvis ikke vi skaffer den sidste støtte inden for 65 timer, mister vi hele vores crowdfunding

Kim, Alexander og Sebastian har søsat et spændende iværksætterprojekt på Kickstarter - men lige nu er det lidt af en nervepirrende situation

Sebastian, Kim og Alexander - Iværksætter: Hvis ikke vi skaffer den sidste støtte inden for 65 timer, mister vi hele vores crowdfunding Sebastian, Kim og Alexander

Uret tikker for de tre iværksættere bag JAGD Watches. 

Sebastian, Kim og Alexander er alle design-ingeniører, og har en passion for ure. En passion de lige nu forsøger at bringe til live ved hjælp af en Kickstarter-kampagne, der snart udløber. (68 timer i skrivende stund). 

JAGD giver den potentielle køber muligheden for at personalisere sit ur ved bestilling - Det er primært urskiven, der er den største faktor i dette, her kan man nemlig vælge mellem messing, kobber, stål, kirsebærtræ, bambus, valnød og endda plastik. Herefter kan man selv vælge hvilket indgraveringsdesign uret skal have, eller uploade sit helt eget design. 

Idéen er god og gennemført, det ses tydeligt på både den gennemførte Kickstarter-kampagne, og på gutternes hjemmeside: JAGDwatches.com. 

Interessen for produktet har været stort, men lige nu er de ude i et kapløb med tiden. 

ANNONCE
Iværksætter: Hvis ikke vi skaffer den sidste støtte inden for 65 timer, mister vi hele vores crowdfunding

"Det gik over alt forventning i den første uge, hvor vi rundede 100.000 af de 250.000, vi skal have samlet ind. Derefter stilnede det lidt af, og tre uger inde i de 30 dage, var vi på 150.000." siger Sebastian Jagd, og fortsætter: "Vi har forsøgt at skabe ekstra meget larm omkring det, her i den sidste uge, og vi har nu nået 200.000, men vi skal altså stadig have fundet de sidste 50 personer, der har lyst til at støtte projektet, ved at forudbestille et ur."

Men hvorfor er det så vigtigt at nå målet, hvis de allerede har samlet en god del ind? 

Kickstarter er en crowdfundingplatform, hvor potentielle købere give et bindende tilsagn, om at købe et produkt, hvis målet nåes. Det er i og for sig en win/win, for pengene bliver kun trukket, hvis et projekt bliver fuldt fundet. Hvis ikke projektet når sit mål, går alle fundingtilsagn i sig selv igen. Og det er lidt ærgerligt, hvis man står SÅ tæt på målet, som JAGD-gutterne gør. 

"Efter at have arbejdet i over 2 år på projektet og lagt så mange timer i at nå hertil, hvor vi er i dag - og det så ikke går hjem, så er der en del der skal tages op til revision. Vi har alle fuldtidsarbejde ved siden af, som også skal balanceres." lyder det afslutningsvist fra Sebastian.

Lad os lave lidt larm

Jeg har absolut ingen aktier i virksomheden. Jeg faldt over projektet på Facebook ved et tilfælde, og tænkte: Hey, det er sgu da fedt! Det næste jeg tænkte: Gad vide om ikke Connery og vores læsere, kan hjælpe projektet i mål? Det tror jeg vi kan! 

Derfor: Tjek gutterne fortælle om projektet i videoen her. Hvis du synes om det, så spred budskabet!

Hvis du synes ekstra godt om det, og står og mangler et ur, så kan du blive en del af fundingen, for 1000 kroner (eller mere). Du finder kampagnesiden her: JAGD Watches på Kickstarter.

ANNONCE
Del

Seneste nyt