Connery

Steve Jobs råd til unge iværksættere

Hvis ikke du har en idé, kan du lige så godt tage et job som afrydder

Steve Jobs om iværksætterlivet

Et spørgsmål der ofter går igen ved succesfulde iværksættere og forretningsmænd: Hvilket råd vil du videregive til unge/nye iværksættere?

Well, det spørgsmål var også et, som Steve Jobs havde fået mange gange, allerede i 90'erne. Og han havde også et ganske gennemtænkt svar: "I have a pretty standard answer.."

Hvad er din idé? Hvis du ikke har en, bør du lave noget andet, indtil du finder noget du er passioneret omkring. Halvdelen ad det der adskiller succesfulde iværksættere fra de andre, er ren vedholdenhed. Det er så hårdt, og man smider så stor en del af sit liv i det, og der er så hårde øjeblikke at de fleste giver op. Det opsluger hele dit liv. Hvis man har en familie, og man er i de tidlige stadier af en virksomhed, tror jeg det er meget svært. Jeg er sikker på at nogen gør det, men det er så svært. I en periode er det 18 timer om dagen, 7 dage om ugen. 

Derfor er det vigtigt at du har en idé, et problem du vil løse, inden du går i gang. Ellers vil du ikke have vedholdenheden til at køre igennem med det. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt