Connery

Første rigtige trailer til Joker: Folie À Deux er landet

Kan Lady Gaga hjælpe Joaquin Phoenix til en endnu vildere Joker-performance?

I den første fulde trailer til den meget ventede efterfølger, "Joker: Folie À Deux," får vi et spændende nyt kig ind i Arthur Flecks fortsatte kamp med sin dobbelte identitet som Joker. Joaquin Phoenix er tilbage i sin Oscar-vindende rolle, og denne gang får han selskab af ingen ringere end Lady Gaga, der bringer sit stjernestøv og musikalitet til lærredet, i det der er blevet beskrevet som en Musical-opfølger.

Traileren åbner med en skarp kommentar fra karakteren Paddy Meyers: "For to år siden ramte navnet Arthur Fleck Gotham som en orkan." Vi bliver hurtigt introduceret til det medie-cirkus, der omringer Jokers retssag, omtalt som "Århundredets Retssag." Harvey Dent, kendt fra Batman-universet, bidrager med sin mening og kalder Joker for et monster, trods den martyrstatus, nogle har tillagt ham.

Arthur selv synger den klassiske melodi "When You're Smilin'," hvilket sætter tonen for en film, der både ser ud til at udforske Jokers indre kaos og den offentlige fascination af ham. 

Filmen byder også på præstationer fra Oscar-nominerede Brendan Gleeson og Catherine Keener, samt et gensyn med Zazie Beetz i rollen som Sophie. Todd Phillips, der tidligere blev nomineret til Oscars for sin instruktion, manuskriptskrivning og produktion af den første Joker-film, vender tilbage som instruktør og medforfatter, sammen med Scott Silver.


Traileren kulminerer med Arthur, der erklærer: "Lad os give folk det, de vil have," efterfulgt af et crescendo af musik og kaos, der forstærkes af den ikoniske lyd af sirener og latter.  Kan Lady Gaga hjælpe Joaquin Phoenix med at levere en endnu mere mindeværdig præstation? Det vil tiden vise, men alt tyder på, at "Joker: Folie À Deux" bliver en film, vi ikke må gå glip af.

"Joker: Folie À Deux" har premiere i biografer den 2. oktober 2024. 

ANNONCE
Joker 2 - Trailer
?si=aX3FZEdYN_POWNzR
Del

Seneste nyt