Connery

Om Connery.dk

Hop med på Connerylisten

- Vær blandt de første til at vide når vi laver nye tiltag og events 

- Få de bedste artikler direkte i indbakken

 

*  Din e-mail:
    Fornavn:
    Efternavn:
    Postnummer:
    By:
    Mobil:
 

 

Tilmeld vores Nyhedsbrev, og vær først til det hele - konkurrencer, brugertilbud og meget mere.


Om Connery.dk

26. januar år 2000, var den første gang Connery.dk kunne findes på det store www. Y2K havde heldigvis ikke ændret verden som vi kendte den – så verdensherredømmet var stadig muligt at overtage dengang. Det tror vi det er endnu.

Grundtanken var at producere Danmarks fedeste onlinemagasin for mænd i alle aldre. Et sted hvor vi mænd kunne få lov til at teste fede biler, lege med gadgets, udvide vores horisont, drikke øl og smugkigge på søde piger.

I dag er Connery.dk et livsstilssite. Vi belyser emner som vi finder interessante, og begår underholdende, informativ og til tider tankevækkende journalistik for et stort spektrum af danskere.

Connery.dk fokuserer på de emner, som vi synes er interessante i vores egen hverdag. Det betyder, at vi producerer et levende magasin, som er ærligt og råt for usødet. Connery.dk er derfor et magasin som følger tidens trend, uden at gå på kompromis med en forudindtaget indstilling til livet.

Connery.dk udkommer kun på Internettet og magasinet produceres af en fast skribentskare. Vi spæder desuden op med artikler fra freelancere og gæsteskribenter.

Vores mission: At give alle folk et frirum, hvor de underholdes og opdateres på tidens trends!

 

Hvis du vil i kontakt med Connery.dk er du kommet til den helt rigtige side. Vær venlig at være omhyggelig med at beslutte, hvordan du vil kontakte os. Det letter ekspeditionen af din forespørgsel, og sikrer at vi kan svare dig hurtigst muligt.Pressemeddelser
Her skal du sende pressemeddelser, informationer om produkter osv. Ve den, som smider en af vores andre e-mailadresser på en presseliste. Så lover vi, at vi kommer, og brænder hele jeres hytte ned.

Kontakt: presse@connery.dk


Annoncering
Hvis du gerne vil have fat i mænd (og kvinder) i alderen 18-38 år, og vil du gerne fortælle dem om dit produkt,  så er du kommet til det rette sted. Start eventuelt med at  læse mere om annoncering

Kontakt: salg@secretagency.dk eller kontakt ConceptCPH på (+45) 7020 4503


Redaktionen
Har du ris, ros eller spørgsmål, så fang redaktionen her. Denne e-mail er ikke til pressemeddelelser, men vil du sikre dit produkt absolut ikke bliver omtalt på Connery.dk, så er det her du skal skrive til.

Kontakt: redaktionen@connery.dk


Den gammeldaws måde
Her kan du sende produkter, som du synes vi skal teste på vores egen krop, eller på praktikantens. Du er også velkommen til at sende postkort fra din ferie, 1 million kroner og et gavekort til gratis brunch, din gamle teddybjørn, din exkæreste, din nuværende kæreste eller en flok svaner. Kort sagt, send alt, så kigger vi på det, og bringer det måske på siden! Husk at vedlægge kontaktinfo.

Adressen er:
Connery ApS
Østergade 47A-B
9400 Nørresundby