Connery

Om Connery.dk

Hop med på Connerylisten

- Vær blandt de første til at vide når vi laver nye tiltag og events 

- Få de bedste artikler direkte i indbakken

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

* påkrævne felter
Efternavn er valgfrit

Vælg hvilke måder du vil høre fra Connery.dk:

Du kan afmelde nyhedsbrevet igen, ved at klikke på afmeldingslinket i sidefoden på vores emails.

Vi bruger Mailchimp som emailplatform. Ved at klikke på nedenstående, accepterer du, at din information bliver sendt til vores database hos Mailchimp. Læs mere om Mailchimps privatlivspraksisser.


Om Connery.dk

26. januar år 2000, var den første gang Connery.dk kunne findes på det store www. Y2K havde heldigvis ikke ændret verden som vi kendte den – så verdensherredømmet var stadig muligt at overtage dengang. Det tror vi det er endnu.

Grundtanken var at producere Danmarks fedeste onlinemagasin for mænd i alle aldre. Et sted hvor vi mænd kunne få lov til at teste fede biler, lege med gadgets, udvide vores horisont, drikke øl og smugkigge på søde piger. 

Sitet blev stiftet i år 2000 af Nicolaj Højer Nielsen sammen med programmøren Christian Andersen og kort tid efter tog Jakob Neua Nørgaard over og drev sitet sammen med Anders Eskholm i mange år.

I 2015 år tog nye kræfter over og idag er Mikkel Møller Vermeulen ankermand ved roret.

I dag er Connery.dk et livsstilssite. Vi belyser emner som vi finder interessante, og begår underholdende, informativ og til tider tankevækkende journalistik for et stort spektrum af danskere.

Connery.dk fokuserer på de emner, som vi synes er interessante i vores egen hverdag. Det betyder, at vi producerer et levende magasin, som er ærligt og råt for usødet. Connery.dk er derfor et magasin som følger tidens trend, uden at gå på kompromis med en forudindtaget indstilling til livet.

Connery.dk udkommer kun på Internettet og magasinet produceres af en fast skribentskare. Vi spæder desuden op med artikler fra freelancere og gæsteskribenter.

Vores mission: At give alle folk et frirum, hvor de underholdes og opdateres på tidens trends!

 

Hvis du vil i kontakt med Connery.dk er du kommet til den helt rigtige side. Vær venlig at være omhyggelig med at beslutte, hvordan du vil kontakte os. Det letter ekspeditionen af din forespørgsel, og sikrer at vi kan svare dig hurtigst muligt.Pressemeddelser
Her skal du sende pressemeddelser, informationer om produkter osv. Ve den, som smider en af vores andre e-mailadresser på en presseliste. Så lover vi, at vi kommer, og brænder hele jeres hytte ned.

Kontakt: [email protected]


Annoncering
Hvis du gerne vil have fat i mænd (og kvinder) i alderen 18-38 år, og vil du gerne fortælle dem om dit produkt,  så er du kommet til det rette sted. Start eventuelt med at  læse mere om annoncering

Kontakt: [email protected] 


Redaktionen
Har du ris, ros eller spørgsmål, så fang redaktionen her. Denne e-mail er ikke til pressemeddelelser, men vil du sikre dit produkt absolut ikke bliver omtalt på Connery.dk, så er det her du skal skrive til.

Kontakt: [email protected]