Connery

Vince Vaughn finder afskåret arm og skal løse et mordmysterium i første trailer til Bad Monkey

En afdanket politibetjent skal forsøge at redde sin karriere.

Vince Vaughn får prøvet kræfter med mange forskellige genrer for tiden - og det har han egentlig gjort hele sin karriere!

Det er det, der har været rigtig fed ved ham gennem tiden - han har en genialitet i komediegenren, men er ikke bleg for at lege lidt uden for sin komfortzone på forskellige projekter, film og serier gennem tiden.

Han huskes nok bedst fra komedier såsom Wedding Crashers og Starsky and Hutch, men har for alvor også gjort sig bemærket med gyser-komedien Freaky samt hans benhårde brutale drama Brawl in Cell Block 99.

Nu er han lige om lidt på trapperne med en ny action-komedie-serie, som lander på Apple Tv+ - den går under navnet Bad Monkey og en god blanding af gammeldags detektiv-ballade og moderne humor.

"Bad Monkey" er en kommende serie på Apple TV+ baseret på Carl Hiaasens roman af samme navn. Serien følger Andrew Yancy, en tidligere detektiv fra South Florida, der er blevet degraderet til at være restaurantinspektør. Hans liv tager en dramatisk drejning, da han finder en afhugget arm, som fører ham ind i en verden af kriminalitet og korruption.

Handlingen foregår i Florida Keys og Bahamas, og serien kombinerer humor, spænding og Hiaasens karakteristiske satiriske stil. Yancy forsøger at genvinde sin tidligere stilling som detektiv ved at undersøge mysteriet omkring den afhuggede arm, hvilket fører ham gennem en række bizarre og farlige situationer.

Vince Vaughn er skræddersyet til denne rolle og giver vibes af både hans rapkæftede attitude fra Wedding Crashers og hans lidt mere dystre toner i nogle af hans moderne actionfilm. 

Bad Monkey får premiere d. 14. august og kan fanges på Apple TV+.

ANNONCE
?si=QBdnU_3UVyBs0LcR
Del

Seneste nyt