Connery

Servitrice kæmper for overlevelse på døgnvagt i første trailer til Last Straw

Lad overlevelsen begynde!

Når mennesker kommer i kontakt eller forbindelse med en faretruende situation, finder man ud af, hvor godt man er skruet sammen i forhold til menneskets fight or flight-instinkt.

Nogle panikker og andre tager kampen - og det kan variere både fra person til person, men også fra situation til situation.

Vi håber selvfølgelig alle, at vi aldrig kommer til at stå i sådan en situation - men det sker i den fiktive verden på filmen Last Straw.

Her har den debuterende instruktør Alan Scott Neal efter en årrække som caster og kortfilmsinstruktør kastet sig over netop denne situation.

Det er en af de film, som har stået lidt i kø for at blive udgivet på grund af Hollywood-strejken, så den har egentlig været tiltænkt 2023, men er blevet skubbet til september 2024.

Filmen følger en ung servitrice på en døgn-diner ved de store, åbne vidder på USAs landeveje - hun har fået døgnvagten og mens aldrig starter med at køre efter rutinen, skifter hendes vagt sig til noget drabeligt. 

Pludselig skal hun ikke længere bare servere kaffe og donuts til tilfældige forbipasserende - nu skal hun kæmpe for overlevelse, da dineren bliver terroriseret af en gruppe maskerede overfaldsmænd.

Hun er alene på pinden og skal gøre alt, hvad hun kan for at overleve natten - og det betyder både at skjule sig fra gerningsmændene, men også til tider kæmpe tilbage.

Det virker til at være en rigtig klaustrofobisk thriller med gyserelementer indover - her kommer man bestemt til at sidde på kanten af sædet!

Filmen får premiere i biograferne til september - tjek traileren ud herunder:

ANNONCE
?si=SBNuOaQEO-IQ9OuH
Del

Seneste nyt