Connery

Mere iværksætteri på skoleskemaet!

Casper Blom har sat sig for at holde foredrag for over 10.000 skoleelever på bare en måned

Det er ikke så forfærdeligt lang tid siden vi interviewede Casper Blom og Rasmus Borup Nielsen, de to unge iværksættere fra Dealfighter. 
Nu har vi fået et lille brev fra Casper, der er toget på "tour" med hans foredrag om det at være ung iværksætter. Han vil nemlig gerne hjælpe andre på vej, til det samme eventyr som han selv har fuld gang i.
 

1 måned, 1 ung iværksætter, 10.000 elever, 1.000 kilometer og 1mission: Mere iværksætteri skoleskemaet!

ANNONCE
Mere iværksætteri på skoleskemaet!

Sådan beskriver Casper, sin foredragstur, som han netop nu er afsted på for 2. år i træk.

Idéen til turen, blev plantet i en ung Blomme, da han for 2 år siden vandt ivækstprisen "Årets Unge Håb". Det var den anerkendte erhversmand Asger Aamund, der prikkede til ham: ”Casper, nu er du et forbillede for mange unge mennesker, så er det vigtigt, at du gør noget, som de husker.” - og det har Casper altså taget til sig.
ANNONCE
Vi har måske en mistanke om at Red Bull også støtter Iværksætterturen ;) - Mere iværksætteri på skoleskemaet! Vi har måske en mistanke om at Red Bull også støtter Iværksætterturen ;)

Vi skal rundt i hele landet.

Over 26 foredrag har Casper fået arrangeret, og de skal alle overstås i April. Sammen med andre unge iværksættere som gæste-oplægsholdere, er han i disse dage ude på en skole nær dig!
Initiativet er blevet taget imod med åbne arme, og store selskaber som Microsoft, DANA, Scandic og Ivækst har meldt sig på banen som støtter. 

Vi tror også på at iværksætteri skal have mere fokus i skolerne rundt omkring - og selvom Casper smed alt han havde i hænderne for at starte op som selvstændig, er det selvfølgelig ikke alle der vil, men hvis man bliver bedre klædt på til at starte op som selvstændig under uddannelsen, er forudsætningerne endnu bedre - og så handler det selvfølgelig om, at man kan hvad man vil. 

Just Fucking Do It, er i øvrigt titlen på Caspers selvbiografi, som han har fået indhold nok til at lave, mens han endnu er under 25! Det er da okay vildt. 

Hvis du er nysgerrig omkring iværksætteri kan du tjekke iværksætterturen ud på denne hjemmeside: Iværksætterturen.dk eller følge siden på facebook, hvor du kan følge Caspers og co's roadtrip!

Casper driver blandt andet e-cigaret butikkerne Plusdamp.dk og Pandacig, hvor man kan supplere sin damptrang, med elektroniske cigaretter og væsker.

ANNONCE
Del

Seneste nyt