Connery

Zack Snyders Directors Cut af Rebel Moon har fået sin første, ucensurerede trailer

Den originale vision.

Zack Snyder har i mange år været en instruktør, som deler vandene hos både anmeldere og biografgængere.

Han har et ret hardcore fan-segment, som har været så ambitiøse og dedikerede, at de medvirkede til at få hans originale vision om Justice League lanceret.

Joss Whedon fra Marvel-lejren tog over på Justice League fra Snyder i 2017 på grund af tragiske hændelser i Snyders privatliv - og det endte med at blive et makværk af en film.

HBO Max fik Snyder med ombord på en "The Snyder Cut" på fire timer, hvor man fik alt det guf, som fansene missede i den originale biografudgivelse.

Hashtagget #releasethesnydercut gik verden over.

Så nu er det blevet kutyme, at Snyder får lov til at lave sin egen version - og det gør sig også gældende i Netflix-filmene, Rebel Moon.

Han episke Star Wars-inspirerede univers, som ikke ligefrem fik heeeeelt den medfart, man måske havde håbet på.

Så nu får hans Director's Cut en chance - Netflix har netop løftet sløret for første trailer til Snyders Director's Cut af Rebel Moon, som viser den oprindelige version i hans hoved. 

I Snyders director's cut står en fredelig bosættelse på en måne i universets yderste kroge overfor en truende fare fra de tyranniske hære ledet af Regent Balisarius. Kora (Sofia Boutella), en gådefuld fremmed, der lever blandt landsbyboerne, bliver deres største håb for overlevelse. Med opgaven at finde trænede krigere, der kan slutte sig til hende i kampen mod den mægtige Motherworld, samler Kora en lille gruppe krigere – udenforstående, oprørere, bønder og krigens forældreløse, som alle deler et fælles behov for forløsning og hævn.

Når skyggen af et helt rige truer den mest usandsynlige måne, dannes en ny hær af helt.

Kan du klare en omgang mere med Rebel Moon - tjek traileren ud herunder.

Director's Cut af Rebel Moon lander på platformen d. 2. august:

ANNONCE
?si=rY73PVV952Hk1rRO
Del

Seneste nyt