Connery

Western-legender fra virkeligheden genfortælles i første trailer til Wyatt Earp and The Cowboy War

Gensyn med Wyatt Earp!

Hvis du elsker western-universet i film og serier, så ved du også, at mange af fortællingerne stammer fra virkelige øjeblikke i Det Vilde Vesten.

Hvor eksempelvis Sergio Leones ikoniske dollars-trilogi er fiktion med afsæt i fortællinger fra gamle dage, så er historien om Wyatt Earp en legende fra virkeligheden.

Og denne del af historien vil Netflix fortælle i en ny serie, der ikke bygger på fiktion.

Serien går under navnet Wyatt Earp and The Cowboy War.

Netflix' kommende serie Wyatt Earp and The Cowboy War handler om den legendariske figur Wyatt Earp og hans kamp mod en gruppe lovløse, kendt som The Cowboys, i det vilde vesten. Serien fokuserer på Earps tid som sheriff i Tombstone, Arizona, hvor han sammen med sine brødre og den berygtede Doc Holliday står over for en række konflikter og skuddueller med The Cowboys, en gruppe kriminelle kvægtyve og banditter.

Handlingen dykker ned i de historiske begivenheder, der fører op til og følger efter den berømte skudkamp ved O.K. Corral, en af de mest ikoniske episoder i det vilde vestens historie. Serien udforsker også de komplekse forhold mellem Earp, hans familie og hans allierede, samt de moralske og etiske dilemmaer, de står overfor i deres kamp for retfærdighed.

Med en blanding af action, drama og historisk nøjagtighed, søger "Wyatt Earp and The Cowboy War" at give seerne en dybere forståelse af en af de mest fascinerende perioder i amerikansk historie og de mennesker, der formede den.

Tjek traileren ud herunder. Serien får premiere d. 21. august på Netflix:

ANNONCE
?si=kUxd3OqywqfxT74S
Del

Seneste nyt