Connery

Kickstarter kommer til Danmark

Godt nyt for kreative iværksættere og produktdesignere, og for gadgetglade typer! Den populære crowdfunding-platform er på vej til Danmark

Så er Kickstarter endelig på vej til landet. Og det tager vi som godt nyt for gadgetglade folk. Den populære crowdfunding-platform, har været katalysator for en række vildt spændende projekter, der er blevet virkeliggjort. Hvis folket ønsker det nok, gør Kickstarter-platformen det lettere.

ANNONCE
Yancey Stricker - Kickstarters grundlægger - Kickstarter kommer til Danmark Yancey Stricker - Kickstarters grundlægger

Kickstarter, åbner i dag for muligheden for at rejse projekter i Danmark, Sverige og Norge. Det betyder, at danskere med en god idé nu kan realisere deres projekt gennem en af Kickstarters 15 kreative kategorier lige fra film, design og musik til journalistik, spil og mange flere. 

”Skandinavien huser nogle af verdens mest kreative mennesker, og vi er glade for at byde dem velkommen til Kickstarter-universet,” siger Kickstarters CEO Yancey Strickler. ”Vi er spændte på, hvilke nye idéer og projekter, der vækkes til live, nu hvor Kickstarter åbner i Skandinavien. Vi ser frem til at se vilde computerspil, innovativ teknologi, banebrydende kunst og meget mere!”

ANNONCE
Kickstarter kommer til Danmark

Hvis du er en af dem der allerede bygger på en fed idé, kan du allerede gå igang med at skabe din case nu, og de første danske kickstarterprojekter, forventes at kunne gå i luften til oktober. 

Et par danske projekter har allerede fundet vej til platformen. Blandt andet den fede smartphone-vindmåler Vavuud(Som vi tidligere har kigget på), og Århusianske Organic Basics - Begge gennem samarbejdspartnere i Kickstarter-registrerede lande. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt