Connery

Spiritborn er Diablos første nye helteklasse i et årti.

Bliv klogere på den nye Spiritborn-class der kommer til Diablo 4

Blizzard har afsløret den nye Spiritborn-klasse, som bliver lanceret som en del af den kommende Diablo IV-udvidelse, Vessel of Hatred, der udkommer den 8. oktober 2024. 

Spiritborn-klassen trækker på styrken fra fire Spirit Guardians: Jaguar, Gorilla, Eagle og Centipede. De fire Guardians giver Spiritborn en alsidig og tilpasningsdygtig spillestil, der gør det muligt for spillere at skræddersy deres gamingoplevelse efter egne præferencer. Jaguar fokuserer på brandskader og høj angrebshastighed, Gorilla tilbyder robusthed og fysisk skade, Eagle giver hastighed og lynskader, mens Centipede benytter gift og crowd control for at dominere slagmarken.

"Man skulle tro, at det ville føre til en identitetskrise, men det gør det ikke – det fungerer," siger Diablo IV Game Director Brent Gibson. "Holdet har gjort et fantastisk stykke arbejde med at vælge de rigtige elementer, der gør hver Guardian unik og særpræget."

ANNONCE
Spiritborn Cinematic
?si=ZTVXqJ5xRCTzz0oA

Spiritborns historie

Spiritborn stammer fra den nye Nahantu-region, som har en rig historie med en dyb forbindelse til Spirit Realm, en spøgelsesagtig refleksion af Sanctuary. Disse krigere beskytter junglens sjæle og trækker på deres åndelige styrker for at bekæmpe dæmoner.

Den nye Skill Tag, Incarnate, gør det muligt for Spiritborn at manifestere deres valgte Guardian og modtage en passiv bonus. Gameren kan yderligere tilpasse sin karakter gennem Spirit Hall, hvor man kan vælge en primær og sekundær Guardian for at opnå unikke fordele og færdigheder. Ved at nå Level 15 får spillere adgang til en særlig klassequest, der lader dem indgå i en større "harmoni" med de fire Spirit Guardians og låse op for Spirit Hall.

Nye våben og gear

Spiritborn vil kunne bruge våben som glaives, polearms og quarterstaffs. Udvidelsen introducerer også nye Legendaries og Uniques, der er skræddersyet til Spiritborn.


Folk der tager rejsen til Tyskland og deltager i Gamescom i august, får mulighed for at deltage i den første offentlige hands-on gameplay oplevelse af den nye class. 

Med introduktionen af Spiritborn-klassen og den nye Nahantu-region, ser vi endnu mere frem til at vende tilbage til Diablo IV. 

Hvis du også er klar til nye eventyr i Sanctuary, skal du markere den 8. oktober i kalenderen - det er nemlig der Vessel of Hatred lander. 

ANNONCE
Diablo IV - Spiritborn deep-dive
?si=HYB3T_jOq0ODd5tZ
Del

Seneste nyt