Connery

Karl Urban bekræfter: Finalesæsonen af The Boys lander i 2026

2 år til den endelige finale!

Hvis du ligesom mange andre lige skal sunde dig over den voldsomme finale på The Boys sæson 4, men stadigvæk glæder dig til at få den vilde cliffhanger afgjort - så er der allerede godt nyt.

I kølvandet på finaleafsnittet af sæson 4 af The Boys på Prime Video har en af seriens førende stjerner sørget for, at vi kan sætte kryds i kalenderen til den femte og sidste sæson.

Vi fik tidligere på året bekræftet af serieskaberen Eric Kripke, at femte sæson af The Boys ville afrunde serien, og nu ved vi, hvornår vi skal forvente den.

Karl Urban, som spiller den rapkæftede englænder Billy Butcher, der er på en voldsom hadefuld hævntogt mod superhelten Homelander, der har voldtaget hans kone.

Karl Urban hoppede på Instagram for at dele nyheden, hvor han med et par behind-the-scenes skud og lidt bromance til medskuespiller Jeffrey Dean Morgan fik afsløret, hvornår sæsonen kommer.

Sæson 5 kommer i 2026, hvilket passer med de plus-minus to år vi har været vant til mellem de foregående sæsoner.

Det ligger langt ude i fremtiden, men samtidig er vi stadig glade for, at de tager sig god tid til at afrunde serien ordenligt.

Det har været en skelsættende serie, der satte superhelte-feberen på spidsen med en verden, hvor superheltene er egocentriske sociopater, psykopater og skingrende vanvittige. 

En skæv, blodig, voldsom og gennemtænkt serie, som har taget verden med storm. 

Sådan lød Urbans tekst og annoncering af sæson 5:

“Working with the illustrious @jeffreydeanmorgan was the best part of my day every day. That’s all @theboystv for now folks. See you in…2 years (wish it was sooner) for the final season on @primevideo.”

Hvornår i 2026 vides endnu ikke, og vi mangler også lige en officiel bekræftelse af Prime Video.

Sæsonen vil fortsat tage afsæt i Garth Ennis' og Darick Robertsons ikoniske tegneserier, men samtidig sørge for at afvige tilpas nok til, at vi på ingen måde kan gætte os til, hvad næste brik i spillet bliver. 

Men du kan godt begynde at glæde dig!

ANNONCE
Del

Seneste nyt