Connery

Tre-To-En.Nu begynder at blive til virksomheder

Den danske model på Ferrari-iværksætteri, ser ud til at virke

Tre-To-En.Nu begynder at blive til virksomheder

Den 1. oktober flyttede 18 iværksætter-spirer ind på 3 danske højskoler for at starte virksomhed. Det skete som led i projektet
Tre-to-en.nu - et samarbejde imellem innovationsvirksomheden Listen Louder og Erhvervsstyrelsen. Visionen var at tænke i gode teams frem for i enkelt-idéer. Ved at udvælge tre gode teams (ud fra over 150 ansøgere) med 6 personer i hver, ville man forsøge at skabe nye vækstvirksomheder baseret på det stærke team frem for den gode idé.
 

ANNONCE

Drop den gode idé og skab den bæredygtige virksomhed!

De første klare resultater begynder nu at vise sig. I løbet af de første 7 dage lærte iværksætterne hinanden at kende og brainstormede
et utal af idéer. Men allerede fra uge to gik de tre teams i gang med at skabe egentlige virksomheder, for tanken med Tre-to-en.nu er at skabe vækst og arbejdspladser - ikke blot at være kreative og udtænke smarte idéer.
 

ANNONCE

De første 2 virksomheder er allerede blevet til virkelighed: 

Fradrag.nu som giver danskerne et tjek af deres selvangivelse og finder uudnyttede skattefradrag op til fem år tilbage. Hvert år går danskerne glip af over 1 milliard kroner i fradrag. Det vil iværksætterne bag Fradrag.nu ændre på.

ANNONCE
Fradrag.nu

Planetpilot.dk som hjælper danske virksomheder med at gøre deres ellers komplekse arbejde med social ansvarlighed (CSR) nemt
forståeligt for forbrugere og samarbejdspartnere. Det sker via tjenesten PlanetPilot.dk.

Planetpilot.dk

Idémanden bag Tre-to-en.nu, Jonathan Løw, glæder sig over, at der så hurtigt er kommet virksomheder ud af eksperimentet:

"Det var netop tanken med Tre-to-en.nu, at vi ville gøre op med den gode idé. Det skal ikke forstås sådan, at de to nyetablerede virksomheder ikke er gode idéer - det er de helt bestemt! Men de er skabt ud fra tankegangen om, at de kun bliver en succes, hvis det rette team står bag. Det er netop tilfældet her. Idéerne er skabt ud fra branchekompetencer og viden, og dermed er deres chancer for succes og overlevelse langt bedre end gennemsnittet."
 
Begge virksomheder har da også allerede skabt deres første salg og er dermed ikke blot idéer, men start-ups med vækstpotentiale.

ANNONCE
Del

Seneste nyt