Connery

Razers nye gamerstol har indbygget vibrationsmotor der kan berige din oplevelse foran skærmen

Enki Pro HyperSense leverer haptisk feedback til mere end 2000 spil: Tænk motorsport med simuleret g-kraft!

Gamerne fra Razer er ikke bange for at skyde med vilde idéér, og deres nye take på gamerstolen lyder sgu pænt fedt!

Razer Enki Pro HyperSense er en ret avanceret gaming-stol, der tager idéen om haptic feedback til et nyt niveau. 

Haptisk feedback er nok bedst kendt fra konsol-controllere, men er efterhånden at finde i et ret bredt sortiment udstyr, lige fra headsets til bodysuits - og nu også en kontorstol. 

ANNONCE
Razer Pro Enki HyperSense

HyperSense leverer vibrationsoplevelsen ved hjælp af et acanceret mekanisk setup i foden af stolen - motoren og det komplekse udvalg af vippearme, gør det muligt at levere 65.000 forskellige haptiske vibrationer, med en feedback-følelse som kan lave udsving på op til 1 G i fysisk påvirkelse.

Det haptic feedback i denne stol er ikke alene begrænset til vibrationer i sædet (hvor frækt det end lyder). Der kan leveres udsving på 38mm bevægelse - i både baglæns og sidelæns bevægelse. Samtidig leveres vibrationsfeedbacken til stolen med en forsinkelse på blot 5 milli-sekunder - altså lige så hurtigt som størstedelen af regulære gamer-monitors. 

ANNONCE
Razer Enki Pro HyperSense - Razers nye gamerstol har indbygget vibrationsmotor der kan berige din oplevelse foran skærmen Razer Enki Pro HyperSense

Inputtet til vibrationerne i stolen, kommer direkte fra spillenes programmering, og mere end 2200 PC-titler kommer med et haptic feedback-data. Razer fremhæver selv titler som F1 2021, Forza Horizon 5 og Assassin's Creed Valhalla, som gode matches med stolens funktioner. 

Fordi det er Razer vi har med at gøre, er der selvfølgelig også blevet plads til gejler-lys i form af Razers Chroma RGB i hovedstøtten på stolen.

ANNONCE
Razer Enki Pro HyperSense - Base med vibrationesmotor - Razers nye gamerstol har indbygget vibrationsmotor der kan berige din oplevelse foran skærmen Razer Enki Pro HyperSense - Base med vibrationesmotor

Pris og tilængelighed

Razer Enki Pro HyperSense blev annonceret under elektronikmessen CES2022, men Razer har ikke på nuværende tidspunkt givet hverken lanceringsdato eller pris på den spændende gaming stol. 

Del

Seneste nyt

Annonce