Connery

Samsung Ark er en 55" computerskærm der buer ind over dig

Nogen der mangler et vildt kontrolpanel til command-centeret?

De kurvede gaming-skærme har været en definerende faktor i Samsungs line-up af imponerende monitors, siden Odyssey-skærmlinjen blev introduceret for et par år siden. 

Selvom Samsung er gået bort fra at producere kurvede tv, har de alligevel taget en del af deres læringer videre til gaming-sfæren, hvor det bedre giver mening, at have en omsluttende skærm - som man alt andet sidder tættere på, end et TV. 

Den mest omsluttende model hidtil blev præsenteret i Las Vegas under CES 2022: Samsung Odyssey Ark

ANNONCE
Samsung Odyssey Ark - Samsung Ark er en 55" computerskærm der buer ind over dig Samsung Odyssey Ark

Ark er et absolut bæst af en kurvet monitor på 55", der tager en afstikker fra de tidligere ultra-wide formater, med et mere konventionelt 16:9 setup. 

Netop det skærmformat gør også skærmen mere anvendelig i den horisontale position - skærmen er endda monteret på et roterbart beslag, der tilskynder, at man gør brug af de horisontale muligheder. 

Det der er ret cool i den horisontale placering, er at skærmen her kan præsentere hvad der svarer tre regulære skærmbilleder som er stablet ovenpå hinanden - forestil dig at game på nederste tredjedel - mens midten viser how-to guides eller youtube-video og en fodboldkamp streames på øverste del: GENIALT. ¨

Den imponerende Odyssey Ark i 55" har 4K opløsning og et fleksibelt hængsel, der både kan tiltes ind og ud og justeres i højden - og reelt set kan hele skærmens øverste del komme til et bøje sig ind over - i hvert fald hele dit keyboards areal. 

Pris og tilgængelighed

Skærmens har endnu ikke fået frigivet hverken udgivelsesdato eller pris - men det er bestemt et produkt, som vi har tænkt os at følge op på.  

ANNONCE
Samsung Odyssey Ark - Samsung Ark er en 55" computerskærm der buer ind over dig Samsung Odyssey Ark
Del

Seneste nyt