Connery

Logitech indleder gaming-partnerskab producenten af verdens bedste kontorstole

Herman Miller x Logitech G

Man skal tage det ret seriøst, når en kæmpe elektronikvirksomhed som Logitech indgår et samarbejde med Herman Miller. 

Herman Miller betragtes bredt som producenten af de absolut bedste designer-kontorstole ude i erhvervslivet, og med et strategisk partnerskab, er de klar til at æde sig ind på gamer-territoriet, der stadig er alt for domineret af racer-sæde stole med lidt for mange neon-farver. 

Herman Miller der blandt andet har udbredt de kendte Eames-design og hyldes for kontorstolen Aeron Chair, er annoncøren af det eksklusive partnerskab. 

I meddelelsen fortæller de, at samarbejde er en del af deres DNA. "Vores design-arv kombineret med deres (red. Logitech) innovation indenfor gaming og teknologi, bringer dig verdens mest avancerede gamerstol. Forår 2020: The game is about to change." 

Logitech G og Herman Miller kommer til at analysere og indkorporere fra en række esport-hold, som de samarbejder med - resultatet bliver overført til produkter der adresserer atleternes behov. Det første produkt bliver en gamer-stol, der lanceres i løbet af foråret 2020. 

Indtil videre er det kun selve samarbejdet der er annonceret, men du kan bande på, at vi følger op med, hvilke produkter det ender ud i. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce