Connery

Victus by HP 15L - Færdigsamlet gamer-desktop med minimalt fodaftryk

Fed lille PC til weekendgameren

HP lancerede i 2021 endnu et gaming-mærke, der står overfor OMEN, som et alternativ til hardcore-gamerens behov. Victus lagde roligt ud med et par anonyme gaming laptops, men nu har man annonceret en ny desktop-PC, der fortjener lidt opmærksomhed. 

Den første stationære computer i Victus by HP-serien er en ret kompakt gaming pc, der med en volumen på 15 liter spiller lige ind i Mini-ITX trenden. 

Maskinen leverer først og fremmest et håndterligt og ret pænt design, der er let at finde plads til på kontoret eller i teenageværelset - uden at stå og fylde som et helt komfur. 

ANNONCE
Victus by HP 15L - Victus by HP 15L - Færdigsamlet gamer-desktop med minimalt fodaftryk Victus by HP 15L

Victus 15L sætter ikke ud for at levere den bedste performance på PC-markedet, man vil i stedet levere en fornuftig performance til casual-gameren, med mulighed for grafikkort op til GeForce RTX 3060 TI eller Radeon RX 6600 XT. 

Maskinen kan leveres med enten 12. generations Intel Core i7 processor eller AMD Ryzen 7 500G, og op til 32 GB RAM. 

For lige at vende tilbage til designet af Victus 15L, er det værd at bemærke, at konstruktionen er udført i delvist bæredygtige materialer, med blandt andet genbrugt havplast og vandbaseret maling. 

Victus by HP 15L Pris og tilgængelighed

HP har endnu ikke lagt sig fast på danske priser for den lille gamermaskine, men 15L forventes lancert i Danmark i løbet af februar 2022. 

ANNONCE
Victus by HP 15L - Victus by HP 15L - Færdigsamlet gamer-desktop med minimalt fodaftryk Victus by HP 15L
Del

Seneste nyt

Annonce