Connery

Sonys nye Master Series TV introducerer ny OLED-teknologi for forbrugere

200% bedre farvegengivelse end almindelige skærme

Sony har netop præsenteret et par nye OLED-skærme ved årets CES-messe. Det er ikke så mystisk, for det har været vanen for de sidste mange år. 

Hvad der til gengæld er værd at bemærke ved de nye Sony Master Series A95K-modeller, er teknologien der benyttes. 

Sony er nemlig først på banen med implementeringen af QD-LED teknologien i forbrugerprodukter, en teknologi der kvalitetsmæssigt befinder sig mellem konventionel OLED og MicroLED (Som blandt andet Samsung har pioneret over de seneste år). 

Sony har indtil nu holdt teknologien til deres professionelle produkter, men senere i år lanceres den altså i hhv 65" og 55" til private. 

ANNONCE
Sony A95K - Sonys nye Master Series TV introducerer ny OLED-teknologi for forbrugere Sony A95K

QD-LED (Nyt OLED) skal efter sigende kunne øge farvelysstyrken med op til 200% i forhold til almindelige tv, og det er et ret pænt spring. 

Foruden den nye skærmteknologi, har Sony også udstyret de nye skærme med Cognitive Processor XR (AI) som skal gøre billedet og lyd endnu mere naturtro - fordi den efter sigende ved, hvordan mennesket ser og hører. 

De nye Master Series TV benytter også en speciel lydteknologi; Acoustic Surface Audio+, som bed hjælp af aktuator-vibrationer forvandler hele skærmoverfladen til en flervejshøjttaler - og altså minimerer behovet for at tilkøbe en soundbar, hvis man vil have blot mærkbar bedre lyd. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt