Connery

Lenovo smækker 8" 'tablet' i deres nye Thinkbook Plus

Thinkbook Plus Gen 3 er en 17.3" laptop med ekstra gejl!

Nyheder om bærbare har der været rigeligt af, i forbindelse med elektronikmessen CES2022, og mens alle laptops bliver endnu mere effektive i 2022 (Hvis chip-manglen ellers tillader det), er der også andre nyheder ude.

En af de mere vedholdende trends, går på at producenter smider ekstra skærme i den bærbare - og selvom det måske nok startede i den nu aflivede touch-toolbar på MacBook Pro, har PC-markedet også taget det til sig - og Lenovo er nu klar med et nyt take på den sekundære skærm.

ANNONCE
Lenovo Thinkbook Plus Gen 3 - Lenovo smækker 8" 'tablet' i deres nye Thinkbook Plus Lenovo Thinkbook Plus Gen 3

I Lenovo Thinkbook Plus Gen 3, har man smækket et 8" touch-display ned til højre for tastaturet. Pointen med den ekstra skærm, er selvfølgelig, at øge produktiviteten - og med indbygget stylus-pen, er anvendelsesmulighederne da også mange. 

Det vigtige ved at smide ekstra udstyr i en laptop, er selvfølgelig, at man ikke går på kompromis med den regulære produktivitet, og derfor er vi også næsten så langt fra den meget populære 13"-notebook format i denne maskine. For at have plads til et normalstørrelse tkl-tastatur OG en nærmest indbygget 8" tablet i maskinens nederste regioner, er den nye Thinkbook Plus udstyret med en overordentlig stor skærm. Hele 17.3", et format man oftest ser på gaming-laptops. 

Hovedskærmen og den mindre 8" skærm arbejder selvfølgelig i tandem, takket være Windows 11 - og det skulle efter sigende være ret smertefrit og meget intuitivt, at trække indhold rundt mellem de to skærme - helt gnidningsfrit. 

Den nye tredje generation af Thinkbook Plus er en væsentlig mere spændende maskine end 2. generation, der også havde en sekundær skærm - som dog var placeret på bagsiden af hovedskærmen, som en sort/hvis e-ink reader: Et 8" touch-display lige ved hånden, giver umiddelbart meget bedre mening. 

Lenovo Thinkbook Plus Gen 3 er foruden den sekundære skærm en ret spændende og lang laptop - som kan konfigureres med 12. generation Intel processor, Intel Iris Xe grafik, op til 32 GB RAM og 2TB lagerplads. 

Lenovo Thinkbook Plus Gen 3: Pris og tilgængelighed

På nuværende tidspunkt er der hverken salgspris eller lanceringsdato på plads for den nye Lenovo-maskine - men forvent at se den på markedet senere i 2022

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce