Connery

ASUS ROG lancerer verdens kraftigste gaming-tablet

Her får de fleste pro-tablets svært ved at følge med

Med en størrelse på 13" og en tykkelse på 12 mm er det vel meget fair, at ASUS kalder deres nye maskine for en tablet - alene fordi den rent faktisk fungerer sådan, når man ikke har tilføjet et clip-on tastatur... Men under overfladen gemmer ASUS ROG Flow Z13 på et brutalt gaming-dyr. 

Tabletten, er i essensen en forholdsvis effektiv Windows-tablet, som bygger på 12. generation af Intel Core processorer i kombination med - for størrelsen - en ret heftig grafik. 

ANNONCE
Flow Z13 sat op som game-station - ASUS ROG lancerer verdens kraftigste gaming-tablet Flow Z13 sat op som game-station

Flow Z13 kan konfigureres med helt op til en Intel i9 processor og et Nvidia GeForce RTX 3050 Ti grafikkort - som ellers er forbeholdt laptops - og yder mere tilsættes der op til 16 GB RAM og 1 TB SSD-harddisk. 

Resultatet er en tablet, som kan trække ret potent gaming, uden store problemer. 

Skulle man ønske endnu mere gaming-power, kan man opgradere den grafiske ydeevne, ved at tilføje en I/O Hub med et endnu mere kraftigt grafikkort, til at hive frameraten helt i land. 

Gamer-tabletten kommer med et skærm-cover, som har dobbeltfunktion som et fuldfunktionelt keyboard, der giver ret pæne 1.7 millimeters vandring i tasterne - så man som gamer rent faktisk kan føle, når man rammer de rette taster. 

Pris og tilgængelighed

Asus ROG Flow Z13 lanceres i starten af 2022 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce