Connery

Volvo satser på fuldt selvkørende elbiler i næste generation

Klar på en lur i den nye Volvo Concept Recharge koncept-bil?

Volvo har været blandt de få større bilproducenter, som har haft en tilstedeværelse på CES, og selvom elektronikmessen ikke er den største platform for nye udmeldinger for bilbranchen, har der alligevel været et par spændende ting på tapetet.

Ride Pilot
Volvo introducerer en ny selvkørende autopilot, under navnet Ride Pilot. 

Funktionen skal testes til motorvejskørsel, hvor det er meningen at den selvkørende bil, skal give føreren mulighed for at slappe af på deres rute. 

Teknologien der skal gøre Ride Pilot til en realitet er en lang række af sensorer, heriblandt en LiDAR-sensor fra Luminar.

ANNONCE
Volvo Concept Recharge - Volvo satser på fuldt selvkørende elbiler i næste generation Volvo Concept Recharge

Introduktionen af Volvos Ride Pilot markerer første gang, at Volvo implementerer en fuld-automatisk førerpilot i deres elbiler - og teknologien skal grobund for selvkørende bekvemmelighed i den kommende generation af Volvos elbiler

Testfasen af Ride Pilot programmet gennemgår for øjeblikket testfaser i Sverige, mens den nye feature i første omgang vil ramme Californien.

ANNONCE

Youtube kommer til Volvo
I andre relaterede nyheder fra Volvo, har fabrikanten netop bekræftet, at en Youtube-app er på vej til Volvos seneste elbiler - som en meget naturlig videreudvikling af disse modellers Google-baserede infotainment-systemer. 

Første bilproducent med direkte Google Assistant integration
I det videre samarbejde mellem Volvo og Google, har Volvo også annonceret, at de bliver den første bilfabrikant, som kan tilbyde en direkte integrering med Google Assistant. 
Den direkte integrering med Google Assistant, betyder at Volvos elbilkunder vil kunde styre et udvalg af bilens funktioner inde fra deres smarthjem - praktisk, især i forhold til at varme bilen op til næste tur, på en kold vinterdag? 

ANNONCE
Del

Seneste nyt