Connery

Project Sophia: Razers vanvittige gamerskrivebord!

Vildt koncept smelter gamer-pc sammen med skrivebordet

Razer har for vane at præsentere nogle vilde konceptidéer, og Project Sophia er lige præcis sådan en. 

Razer præsenterer Project Sophia som verdens første modulære gaming-skrivebord, og langt hen af vejen er det nok meget rigtigt - Men vi kan ikke glemme Mads' imponerende svendestykke af et snedkereret skrivebord med indbygget PC, som også på sin vis er modulært opbygget - bare med færre moduler.

I essensen er Sophia en gamer-pc som er sammensmeltet med et skrivebord, der er lavet med modulere slots, så man kan udskifte komponenter efter smag og behag. 

ANNONCE
Project Sophia - Project Sophia: Razers vanvittige gamerskrivebord! Project Sophia

Hver sektion af skriveordet kan tilpasses, med ting som ekstra sekundære skærme, systemovervågelse, touch-hotkeys, tegnebrætter, lydmixere eller eksterne capture cards for den sags skyld. 

Hvis du tænker, at det lige er noget for dig, kommer du nok til at gå forgæves i butikken. Konceptmodellen er nemlig mere en repræsentation af Razers fremtidsvisioner for PC-gaming, hvor det er muligt at udskifte specifikke layout-dele af skrivebordet, alt efter hvilken opgave - eller hvilket spil man går til. 

Selvfølgelig er skrivebordet udstyret med tilpasselig Razer Chroma RGB-belysning - og for enden af bordet, er der monteret et 65" next-gen OLED display. 

ANNONCE
Razer Project Sophia
Del

Seneste nyt

Annonce