Connery

Dyson har annonceret verdens kraftigste robotstøvsuger

Dyson 360 Vis Nav lyder til at være en effektiv sag

Dyson er klar til igen at sætte fokus på støvsugere - og efter de praktisk talt revolutionerede den håndholdte støvsuger, er sigtet rettet endnu skarpere ind mod robotstøvsugeren. 

Sammen med en række nye stav-støvsugere og luftrensere, annoncerede Dyson nemlig i slutningen af maj, deres kommende robotstøvsuger, der har fået navnet Dyson 360 Vis Nav. 

Dyson selv introducerer støvsugeren som 'verdens kraftigste'robotstøvsuger. 

I praksis betyder det, at den har dobbelt så meget sugekraft som andre robotstøvsugere på markedet - men der er selvfølgelig mere til det. 

Dyson har pakket en god mængde af deres støvsugertech i den lille robot, og det betyder blandt andet at man på appen kan følge med i, hvor beskidt ens gulv har været, takket være indbyggede Piezo-sensorer, og så skulle den også være særligt optimeret til at komme godt omkring kanterne af rummet den kører i. 

Dysdon 360 Vis Nav har endnu ikke fået hverken officiel pris eller salgsdato, men den forrige sag Dyson 360 Eye, der blev annonceret i 2016, havde et ret stejlt prismærke - og afløseren går nok heller ikke for meget under 5.000 - måske nærmere 10.000. 

ANNONCE
Dyson 360 Vis Nav
Del

Seneste nyt