Connery

Dyson Zone er en bærbar lufternser med hifi-lyd

Klar til næste pandemi?

Det er faretruende tæt på 1. april, men i en pressemeddelelse dateret 30. marts 2022, annoncerer Dyson et virkeligt specielt produkt, der på samme tid markerer mærket, der er bedst kendt for trådløse støvsuger, første produkt i hi-fi kategorien: Dyson Zone.

Dyson har gennem dagen løbende måtte understrege på deres sociale kanaler, at den nye gadget ikke er en aprilsnar. Men hvad er det så?

ANNONCE
Dyson Zone - Dyson Zone er en bærbar lufternser med hifi-lyd Dyson Zone

Dyson Zone er en personlig luftrenser og hovedtelefon i en. Dyson forklarer, at man efter seks års udvikling nu er klar til at forsyne kunder med ren lyd og luft overalt. 

De luftrensende hovedtelefoner er udstyret med små kompressorer på hver ørekop - disse kompressorer suger luft ind gennem et tolagsfilter, der igen sender luften videre til et lille visir der dirigerer den rensede luft over næse og mund. 

Samtidig er det også høretelefoner med indbygget støjreducering, der leverer klassisk ANC, en transparens-funktion og en samtalemode. 

Hvis du synes Dysons nye produkt ligner noget fra en sci-fi film, er du nok ikke helt forkert på dem, det er et generelt træk i mange af Dysons produkter, og for netop dette produkt har det formentlig set endnu vildere ud i den tidlige udviklingsfase, Dyson fortæller nemlig, at de har været igennem mere end 500 prototyper. 

Der er endnu ingen informationer om lanceringsdato eller pris på Dyson Zone, og selvom man fra Dysons side benægter enhver form for aprilsnar, overvejer vi alligevel at holde vejret indtil 1. april er kommet og gået. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt