Connery

Dyson Ontrac - Støvsugermærket har kastet sig ud i mere lyd

Her er Dysons nye ANC-hovedtelefoner

Dyson er nok bedst kendt for deres støvsugere og håndtørrere, men mærket gik i 2022 ud med en for dem uvant nyhed, i form af et sæt hovedetelefoner med indbygget luftfilter - mere eller mindre et produkt affødt af pandemien. 

Men nu kan vi se at Dyson Zone ikke var en enlig svale i lydkategorien, for Dyson har nemlig annonceret deres første rendyrkede hovedtelefoner, der har fået navnet 'Dyson On-Trac'.

De nye hovedtelefoner sætter fokus på både støjreduktion og høj lydkvalitet, med en batterilevetid på 55 timer.

ANNONCE
Dyson OnTrac - Dyson Ontrac - Støvsugermærket har kastet sig ud i mere lyd Dyson OnTrac

Dyson har arbejdet en del med støjreduceringen, og udstyret de nye hovedtelefoner med en skræddersyet aktiv støjreduktionsalgoritme (ANC) og 8 mikrofoner, der registrerer ekstern lyd 384.000 gange i sekundet. Det skulle sikre at OnTrac kan reducere op til 40 dB uønsket støj. 

Hovedtelefonerne dækker et bredt frekvensområde fra 6 Hertz til 21.000 Hertz, så der skulle altså være masser af balance at komme efter, i området der alt andet lige bør levere både dyb og kraftfuld bas samt klare og detaljerede høje toner.

Højttalerhuset er vinklet 13 grader mod øret for en mere direkte og naturlig lyd.

Dyson fortæller at batterilevetiden i et gennemsnitligt scenarie bør holde hovedtelefonerne kørende i cirka to uger uden opladning, selv med ANC aktiveret. Den lange batterilevetid skyldes de to lithium-ion battericeller, der er smart placeret i bøjlen for at sikre en jævn vægtfordeling og maksimal komfort.

Når det kommer til opkaldskvalitet benytter hovedtelefonerne dobbelt beam-forming mikrofoner (det som andre kalder virtuel mikrofon) til at opfange stemme og reducere baggrundsstøj. Med real-time sound tracking overvåger hovedtelefonerne kontinuerligt lydstyrken i øret og omgivende lyd, og advarer om potentielt skadelige niveauer via live rapporter i MyDyson-appen.

ANNONCE
Dyson OnTrac - Dyson Ontrac - Støvsugermærket har kastet sig ud i mere lyd Dyson OnTrac

Hovedtelefonerne kommer i et væld af farvekombinationer, og ørepuderne er fremstillet af ultrasoft mikrofiber og højkvalitets skum.

Pris og tilgængelighed

Dyson OnTrac hovedtelefonerne koster 3.790 kroner, og ekstra ørekopper i andre farver kan tilkøbes i 7 forskellige farver for 390 kroner per sæt.

ANNONCE
Del

Seneste nyt