Connery

EcoFlow Blade er en af de vildeste robotplæneklippere vi nogensinde har set

Robotplæneklipper uden de vanlige irritationsmomenter

Indrømmet, plæneklippere er måske ikke den mest sexede gadget i verden - men har man en græsplæne, er den uundværlig. 

Robotplæneklippere har igennem de sidste årtier gjort opgaven en anelse lettere, men ikke helt uden ekstraopgaver. 

Den nye generation af robotplæneklippere, gør op med irriterende ting som at skulle nedgrave kabler og sørge for at rydde plænen, og det seneste påfund fra EcoFlow (Der er mest kendt for deres power stations) er helt vildt - i hvert fald på papiret!

ANNONCE
EcoFlow Blade har en pæn antenne på opladestationen - det er prisen for at slippe for nedgravet grænsekabel - EcoFlow Blade er en af de vildeste robotplæneklippere vi nogensinde har set EcoFlow Blade har en pæn antenne på opladestationen - det er prisen for at slippe for nedgravet grænsekabel

Allerførst, er jeg dog nødt til lige at klappe over designet: EcoFlow Blade er skåret ret godt ind til benet, og det betyder at der er frit udsyn til meget af plæneklipperens mekanik - det er i vores optik en ret god måde, at lave praktisk design på: Logisk og rent.

EcoFlow Blade er en 'intelligent' robotplæneklipper, der gør op med irritationen ved at skulle nedlægge grænseledning - i stedet benytter den en indbygget nærhedsradar (LiDAR), til at lokalisere eventuelle udfordringer på vejen. 

ANNONCE
EcoFlow Blade robotplæneklipper
EcoFlow Blade - EcoFlow Blade er en af de vildeste robotplæneklippere vi nogensinde har set EcoFlow Blade

Plæneklipperen indstilles via den medfølgende app og en smartphone, og benytter LiDAR-radaren, et kamera og en række andre sensorer til at skabe en real-time navigation, der sørger for at maskinen klipper indenfor det aftegnede område, man har sat plæneklipperen op til. 

Hjulkonstruktionen gør EcoFlow Blade i stand til at køre over forhindringer på op til 40 mm - og disse er selvfølgelig registreret af sensorerne i forvejen, så maskinen ikke kører i stykker. 

ANNONCE
EcoFlow Blade kommer også med mulighed for at opsamle blade og andet havaffald, men det er dog ekstraudstyr - EcoFlow Blade er en af de vildeste robotplæneklippere vi nogensinde har set EcoFlow Blade kommer også med mulighed for at opsamle blade og andet havaffald, men det er dog ekstraudstyr

Alle disse funktioner til sammen, gør det også muligt at lade plæneklipperen køre klipninger igennem mellem to usammenhængdende græsplæner. 

Blade robotten har også mulighed for at lokalisere og feje haveaffald op i en opsamlingskurv, hvilket jo bare minimere det manuelle arbejde endnu mere. Lawn Sweeper-sættet er dog et ekstraudstyr, der sælges seperat for en vejledende pris på 6.199 kroner.

Det er fandme ellers en smart maskine! 

EcoFlow Blade er bare et af flere smarte hjemmeprodukter, som lanceres i løbet af dette forår. 

ANNONCE
EcoFlow Blade - EcoFlow Blade er en af de vildeste robotplæneklippere vi nogensinde har set EcoFlow Blade

Pris og tilgængelighed

Det lyder alt sammen meget godt - og som du sikkert har gættet på nuværende tidspunkt, er den også dyrere end din standard run-of-the-mill robotplæneklipper - EcoFlow Blade lanceres nemlig til en vejledende salgspris på 22.999 kroner. 

Plæneklipperen lanceres i Danmark den 26. april 2023. 

Vi afventer EcoFlow for at høre, om det er muligt at teste maskinen i virkeligheden, så vi kan se om den nu også er så fantastisk, som det billede der males op. 

ANNONCE
LiDAR og live-kamera gør plæneklipperen let at have med at gøre på en levende græsplæne - EcoFlow Blade er en af de vildeste robotplæneklippere vi nogensinde har set LiDAR og live-kamera gør plæneklipperen let at have med at gøre på en levende græsplæne
Del

Seneste nyt