Connery

Bespoke Jet AI er pakket med smarte funktioner

Man går ikke ned på grejet med den nye Jet-støvsuger

I dag har Samsung annonceret den globale lancering af Bespoke Jet AI, en bemærkelsesværdig stangstøvsuger, der kombinerer kraftig sugeevne og automatiske funktioner med en imponerende kunstig intelligens. 

Med en sugeevne på op til 280 Watt og en række intelligente AI-baserede funktioner, er Bespoke Jet AI den hidtil mest kraftfulde ledningsfrie støvsuger fra elektronikgiganten.

Vi var i al hemmelighed inviteret til London, for at få det første smugkig på den nye støvsuger - og uden helt at vide hvad jeg gik ind til, var det et overraskende positivt indtryk. 

ANNONCE
Samsung Bespoke Jet AI - Bespoke Jet AI er pakket med smarte funktioner Samsung Bespoke Jet AI

Bespoke Jet AI er en videreudvikling af Samsungs tidligere Bespoke-støvsuger, der når den er docket ind i den automatiske tømnings- og ladestation, fremstår som noget - der med en let overdrivelse, kunne tilsniges at ligne noget i retningen af en design-højttaler fra Bang & Olufsen - i hvert fald uden briller på. 

Støvsugere er generelt set ikke det mest sexede stykke elektronik at skulle designe, men Samsung slipper godt fra det, og hvis man ikke har et skab eller godt gemmested at have en stangstøvsuger opbevaret, gør Bespoke Jet et godt arbejde i at ophøje designet. 

Bespoke Jet AI er udstyret med en Hexajet Motor 2.0, der har en sugeevne på op til 280 Watt og en maksimal motoreffekt på 730 Watt - Allerede der har støvsugeren en 25% højere sugeevne end forgængeren. 

 Det der for alvor adskiller støvsugeren fra resten af feltet, er den kunstige intelligens, der sammen med flere sensorer optimerer arbejdsgangen betragteligt. 

ANNONCE
Samsung Bespoke Jet AI - Bespoke Jet AI er pakket med smarte funktioner Samsung Bespoke Jet AI

Men hvordan kan en støvsuger gøre brug af AI? 

Svaret på det spørgsmål er egentlig simpelt: Støvsugeren kan genkende det underlag den køres hen over, og det gør den i stand til at tilpasse sugekraften efter både underlaget og hvad der suges op - det har den effekt et der er en meget ensartet modstand, hvilket gør den let at manøvrere og efterlader en meget rengjort overflade - uanset om du kører på langhårede tæpper eller et fast underlag. 

Den kunstige intelligens eliminerer en del af arbejdsgangen i forhold til 'dummere' modeller, og den afledte effekt, er at støvsugeren også kan køre længere på en opladning. 

Bespoke Jet AI kan køre i op til 100 minutter på en enkelt opladning - den længste driftstid for et enkelt batteri blandt alle Samsungs ledningsfrie stangstøvsugere. 

Batteriet på 4.500 mAh, har en 80% større kapacitet end tidligere modeller, og er designet til at bevare 70% af sin ydeevne efter 500 opladningscyklusser.

Ooog, så har den en forlygte på støvsugerhovedet, så du rigtig kan se hvor slemt sit gulv ser ud, inden støvsugningen!

ANNONCE
Samsung Bespoke Jet AI - Bespoke Jet AI er pakket med smarte funktioner Samsung Bespoke Jet AI

Støvsugerens All-in-One Clean Station, benytter Air Pulse-teknologi til at tømme støvbeholderen for en hurtigere og mere hygiejnisk rengøring. Samtidigt er den udstyret med et flerlagsfiltreringssystem, der opfanger fint støv med en effektivitet på 99,999 % og en forbedret hårfjerning på 99 %. Det er godt nyt hvis du har kæledyr, eller en partner der fælder overalt. 

"Bespoke Jet AI er designet til enhver livsstil takket være dens sugeevne i verdensklasse og den AI-baserede rengøringstjenester, der automatisk tilpasser sig ethvert underlag," siger Jonas Bødker, talsperson for HA hos Samsung Danmark.

Samsung Bespoke Jet AI: Pris og tilgængelighed

Samsung Bespoke Jet AI er nu tilgængelig for forudbestilling i hele Norden, inklusiv i Danmark, hvor den vejledende pris starter ved 10.785 kroner. Bespoke Jet AI 280, bliver lanceret i farven Satin Black. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt