Connery

PlayStation annoncerer PS5 Virtual Reality og nyt Horizon Dawn spil

PlayStation 5 gør klar til Virtual Reality i 4K opløsning!

Det er ved at være længe siden, at PlayStation har talt om Virtual Reality. VR-sættet, som får år tilbage blev laneret til PlayStation 4 var en forholdsmæssig succes - men indtil nu, har Sony kun teaset looket på controllerne til næste generations Virtual Reality. 

Nu har det nye system fået sit navn: PlayStation VR2. 

Det kommende VR-kit lanceres eksklusivt til PlayStation 5, og lanceres med en ny controller, som har fået navnet PlayStation VR2 Sense.

Selvom det er sparsomt med informationer om lancering og prissætning af det nye Virtual Reality, har Sony delt en række informationer om det nye system; 

VR2 vil kunne leverer Virtual Reality Gaming i 4K opløsning med HDR, og indbygget OLED-display, som giver mulighed for en lynhurtig framerate på op til  120 Hz. Sættet får også tracking som er indbygget i selve headsettet - her vil udvendige kameraer benyttes til at bedømme afstand, for at kunne placere gameren rigtigt, i forhold til omgivelser og placering i selve spiluniverset. 

VR2 fortsætter samme controllerfilosofi, som har været med til at gøre PlayStation 5 til et hit - og det betyder, at de nye VR-controllers, akkurat som PS5, udstyres med adaptive triggers med indbygget modstand og haptisk feedback. 

ANNONCE
PlayStation annoncerer PS5 Virtual Reality og nyt Horizon Dawn spil

Første PlayStaiton VR2 spil: "Horizon 3"


Sammen med de nye informationer om VR2 løftede PlayStation også sløret for det første spil til deres næste-generations Virtual Reality. 

Her har man taget udgangspunkt i et af PlayStations nyere eksklusive spilfranchises; Horizon Zero Dawn - som inden længe udkommer med opfølgeren Horizon Forbidden West

Efter den dedikerede PlayStation 5-udgivelse, kommer turen til PlayStation VR2, hvor et tredje spil - Horizon Call of The Mountain, skal være bannerfører for VR2.

ANNONCE
Horizon Call of The Mountain - Afsløring
Del

Seneste nyt

Annonce