Connery

Gamer PC indbygget i skrivebord: Nu kan du eje dette imponerende snedkerstykke!

Gennemført gamerprojekt!

Det her er måske en af de bedste fusioner mellem high-end gaming og den klassiske snedkerdisciplin, vi nogensinde har set. 

Det her er en seriøs omgang gaming, pakket ned i et specialbygget skrivebord i egetræ, og det er til salg.

"I forbindelse med min snedkereksamen på grundforløbet, har jeg bygget et skrivebord i egetræ, og installeret en custom vandkølet computer i skuffen under bordet. Bordpladen er fineret i flot egetræ med kantlister på, og ben, skuffe og sarg er i massivtræ. Alt er pudset og behandlet med biovoks-olie. Målet var et klassisk minimalisktisk nordisk design, kombineret med moderne teknologi, der skaber et meget unikt produkt. Alle detaljer endte med at blive rigtige flotte og ingen store fejl, lige udover at der ikke er nok støtte under bordet, så det hænger en lille smule på midten."

Beskrivelsen kommer fra Mads, der er manden bag dette møbel. Det gennemarbejdede projekt, er resultatet af hans snedkereksamen.

Projektet er nu til salg på Facebook, for at frigøre midler til nye projekter - og det var her jeg faldt over Mads og hans projekt.  

ANNONCE
Gamer PC indbygget i skrivebord: Nu kan du eje dette imponerende snedkerstykke!

Jeg var ærligt talt imponeret, da jeg faldt over en salgsannonce i en Facebook-gruppe, og tænkte at det ville andre nok også være - og derfor hev jeg fadt i Mads, for at høre nærmere om projektet. 

Han fortæller: "Jeg er total ny til faget. Det betød derfor også non-stop arbejde i cirka to måneder. Hele juleferien forsvandt også med at samle, bygge og designe. Hele konceptet og ideen kom ret hurtigt til mig, da jeg har set mange pc skriveborde på nettet, men ingen i et simpelt og lækkert design i træ."

ANNONCE
Gamer PC indbygget i skrivebord: Nu kan du eje dette imponerende snedkerstykke!

"Tanken bag hele det her byggeri, var simpelthen at kombinere yderkanterne af "computer med custom vandkøling" og "et klassisk nordisk design" med hinanden, og så få alt til at spille 110%. 

Man kan nemlig også trække skuffen ud imens hele computeren kører, fordi alle kabler løber i bunden af skuffen og ud i bagenden."

ANNONCE
Gamer PC indbygget i skrivebord: Nu kan du eje dette imponerende snedkerstykke!

Sammensætningen af hardware er også en helt historie for sig, og Mads er ikke gået på kompromis med noget, så bordet står som en virkelig kraftfuld gamer-maskine:

Hardware og specifikationer:

Bundkort: Asus ROG strix x570-f motherboard 
CPU: AMD ryzen 7 3800x cpu
Grafikkort: Asus Radeon RX5700 XT
RAM: G.skill tridentz neo 32 gb 3600 MHz
Lager: 1 TB Corsair NVME SSD 4. Gen. 
Strømforsyning: Corsair 1000W (Gold)
Blæsere: 8 x Lian Li Bora digital 
Diverse: EK WB High Quality vandkølingsdele 
- Custom White Sleeved PRO Cables fra CableMod 
- LINKUP {40 cm} PCIE 4.0 16x 64GB/s Extreme
- KNACRO 16mm Chassis Switch 
- Toptekits 2 Port USB 3.0 til front IO 
- Magneter
- 2 x 90 grader displayport adapter + 2 x 90 grader USB adapter
- 10 mm hærdet glasplade 

Bordets dimensioner: 150 x 75 x 75 cm

ANNONCE

Pris og tilgængelighed

Projektet (Bord + PC) er nu til salg for 27.000 kroner - materialeprisen i byggeriet sniger sig op på 30.000 og det er uden den mængde af arbejdstid og kærlighed der er smidt i projektet. 

Hvis du er interesseret i at se mere til Mads og hans projekter - eller ligefrem at købe vidunderet, kan du kontakte ham gennem hans nyoprettede Facebook-side.

ANNONCE
Del

Seneste nyt