Connery

Samsung Galaxy S21 FE: Flagskib for en stund?

Samsung giver deres seneste flagskibsmodel en æresrunde

Samsung har netop annonceret den senest tilkomne smartphone i Galaxy-flagskibsserien S21. 

Der er tale om en ny FE-model(Fan Edition), hvor man ligesom forrige års Galaxy S20 FE, giver S21 en æresrunde.

Samsung Galaxy S21 FE 5G annonceres i forbindelse med CES-messen i Las Vegas, hvor den nye smartphone præsenteres, inden den allerede i løbet af anden uge af 2022 kan købes hos danske forhandlere. 

ANNONCE
S21 FE kommer i fire afdæmpede farver - Foto: Samsung - Samsung Galaxy S21 FE: Flagskib for en stund? S21 FE kommer i fire afdæmpede farver - Foto: Samsung

S21 FE bygger videre på de nogle af de bedste funktioner og hardware fra S21.

Samme primære kamera-setup som S21, en 120Hz AMOLED-skærm på 6.4" - og ikke mindst en Qualcomm Snapdragon 888-processor (Tidligere S21-modeller i Europa var udstyret med Exynos).

I det hele taget er S21 FE meget nær den første Galaxy S21 model. Men et par punkter gør den muligvis bedre: Frontkameraet er opgraderet fra 10 til 32 megapixel opløsning, skærmstørrelsen placerer sig med sine 6.4" mellem S21 og S21 Ultra - og så er der selve smartphonens unibody-design, som på Fan Edition kommer med et mere afdæmpet farvespil. 

Samsung Galaxy S21 FE 5G lanceres også til en væsentlig lavere pris end sin forgænger.

Når S1 FE går i handlen, bliver det nemlig til vejledende priser på 5.999,- kroner for 128 GB-varianten, mens 256 GB-varianten søsættes til en pris på 6.499,- danske kroner. 

Det er en pæn pris, som igen betyder, at man skal veje fordele og ulemper, hvis man står og vakler mellem en tilbudspris på den "gamle" S21 og denne nye model. 

Jeg vender tilbage med et hands-on review af Samsung Galaxy S21 FE senere på ugen. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce