Connery

Her er skønhedsprodukterne, man(d) altid har drømt om!

Der er over en halv liter øl i hver af Carlsbergs nye produkter til mænd.

Her er skønhedsprodukterne, man(d) altid har drømt om!

Vi kan ikke være de eneste, der sommer efter sommer er kommet til at hælde 'resten i håret', fordi den 15. øl ikke blev bundet i første hug?

Heldigvis er det ikke så slemt, at det ikke er godt for noget - svagdrikkere har nemlig påstået, at øl er godt for håret, i årevis. Nu har de fået ret..

Eller, spøg til side. Carlsberg har lanceret en beautyserie for mænd, og det er ikke en gang en joke, men det er sjovt. Ifølge undersøgelser, som Carlsberg har foretaget blandt britiske mænd, mangler der produkter til mænd - en mangel der resulterer i, at 40% af gutterne bruger deres kæresters produkter på ugentlig basis. Dét er der ingen, der er tjent med, og derfor har bryggerigiganten kastet sig over en helt ny produktkategori

ANNONCE

Øl er godt for håret

Carlsbergs laboratorier har i samarbejde med Urtegaarden udviklet en serie af produkter til mænd, der drager yderligere nytte af øllets gode egenskaber.

Ingredienserne i en Carlsberg pilsner er nemlig fyldt med gode ting; vitamin B og silicium, der i årevis har været brugt i både hud- og hårprodukter netop på grund af gode egenskaber.

Produktserien er endt ud i en serie med shampoo, conditioner og body lotion. Fra Carlsberg lyder det, at hvert produkt indeholder en halv liter vaskeægte Carlsberg: Øllen bliver frysetørret til et pulver, og efterfølgende blandet med organiske ingredienser, for at skabe en serie af unikke produkter", lyder det fra brygmester Erik Lund. 

Vi hopper i med begge ben - men nøjes med at drikke ufortyndet Carlsberg.

Se også: 15 citater om øl, der gør dig klogere på livet

ANNONCE
Produktinfo

Carlsberg Beer Beauty: Shampoo, conditioner og body lotion

Køb her: Samlet pakke, 475 kroner

Del

Seneste nyt