Connery

Fra dreng til mand - fra pilsner til specialøl?

Fra dreng til mand - fra pilsner til specialøl?

Brewmasters Collection er Carlsbergs seneste skud på stammen, som består af  'California Steam Beer', 'Irish Red Ale', 'Indian Pale Ale' på henholdsvis 4,6 og 5,2 %, er tre forrygende øl, hvis du spørger undertegnede. Specialbrygget af Carlsbergs brygmestre har de fundet frem til tre forskellige øl varianter, der hver især er noget helt særligt.

For mange, inklusive mig selv, er overgangen fra første gang man smager en specialøl som f.eks. en 'Jacobsen Brown Ale', efter du har gået og nydt en almindelig pilsner i mange år, et kæmpe spring. Smagen bliver næsten for overvældende. Derfor er jeg også en stor tilhænger af Carlsbergs seneste initiativ, der skal forsøge at skabe en mere glidende overgang fra pilsneren til specialøllen. Det kan vel bedst beskrives som øllens svar på overgangen fra dreng til mand.

ANNONCE
Fra dreng til mand - fra pilsner til specialøl?

De tre varianter har masser af smag, der fanger et bredt publikum og giver en tæt på fuldendt øl oplevelse. 'Indian Pale Ale' er f.eks. en fantastisk øltype, Carlsberg endelig har givet sig i lag med og det skuffer ikke. Det er der generelt ikke meget der gør med 'Brewmasters Collection'. Det eneste der splitter mig er dåsernes design. Idéen med at lave dåserne enkle og moderne, er Carlsberg sluppet relativt fint af sted med. Men, i mine øjne ligner det mere nogle billige dåse sodavand, end deciderede specialøl. Set i lyset af at målet er at ramme de forbrugere, der ønsker at opgradere deres pilsnerøl til specialøl, kan det vel godt forsvares. Men det giver alligevel indtrykket af at man drikker sig fuld i sodavand, frem for en god øl. Det er lidt en skam, men det ændrer dog ikke på at, dåserne gør det lidt mere praktisk og så er smagen stadig fortrinlig. Prøv dem selv!

ANNONCE
Del

Seneste nyt