Connery

Overarme og ølmave er the shit!

@collegedadbods - Overarme og ølmave er the shit! @collegedadbods

Dadbod, erotisk buttet, ølmave, godt i stand, funnybones.. Kært barn har mange navne, og det samme har den perfekte mand…

Dadbod er betegnelsen på en mandekropstype, der lige nu er det mest hotte debatemne i mange afkroge af internettet. Der er ikke noget nyt i dadbod – men omtalen er ret ny, og populariteten er en modbevægelse til den afsporede fitnessbevægelses spornseksuelle(#gymfreak) individer.

Dadbod er det, der sker, når man som mand forsøger at holde sig i form – men endnu oftere forsøger at drikke øl og spise god mad. En solid krop, med muskler og et forudseende lag sul på kroppen. 

ANNONCE

Men hvorfor al den hype?

Jo det viser sig, og det vidste vi jo godt i forvejen, at virkelig, virkelig mange kvinder foretrækker en fyr med dadbod.

Og her har du en liste med fordelene:

Overarme og ølmave er the shit!

Dadbod booster kvindens selvtillid.

En mand med en uperfekt krop, er godt for en kvinde. Det booster nemlig deres selvtillid, og får dem til at føle sig mere sexede. 

ANNONCE
Overarme og ølmave er the shit!

De bærer sig selv flot.

De har selvtillid. En dadbod fyr der tror på sig selv og har integritet. Selvtilliden er ikke vokset ud af et træningscenter, og en fedtprocent på 6. 

Overarme og ølmave er the shit!

"It's funny cause he's fat"

De er sjove. Det forlyder, at fyre der altid har tid til et par øl og en tur ud, også er sjovere. Både sjove at hænge ud med, og sjove at høre på. Sådan er det, når man kan tage alt med et smil.

ANNONCE
Overarme og ølmave er the shit!

De er gode i sengen.

En fyr med en dadbod, har typisk haft et 'mindset', der har arbejdet hårdere for at score en pige. Når de så har fået en med hjem, har de sørget for at hun ikke glemmer det igen. Also, der er er lidt mere at holde af.

Overarme og ølmave er the shit!

De er gode at putte med. Hvis du på noget tidspunkt har haft lidt for meget mave med i seng, VED du, at pigerne er pjattede med det. En blød mandekrop er nemlig perfekt, og meget komfortabel at putte ved.

ANNONCE
Overarme og ølmave er the shit!

De er ikke neurotiske.

Mænd der kører kostplan og rammer fitnesscentret hver dag, kan virke en tand for neurotiske. Sådan er dadbod’en ikke. De kan godt lige spise en pizza - selvfølgelig ikke hver dag. De kan godt lide at træne, men selvfølgelig ikke hver dag. De kan godt lide at gå i byen, men selvfølgelig ikke hver dag. Dadbod’en gør tingene med måde, og er afbalancerede.

ANNONCE
Del

Seneste nyt