Connery

Carlsberg Stand Out Collection

Carlsberg hylder med deres seneste kollektion af specialdesignede øl, store danske personligheder, der på hver deres måde skiller sig ud fra mængden.

6 navne, 6 design, 6 forskellige typer, der alle er noget helt specielt. Lars Ulrich, Vinnie Who, Han Kjobenhavn, Wulffmorgenthaler, CphCph og Pilou Asbæk har hver især designet deres egen flaske til Carlsbergs 'Stand Out Collection'.

Det er tydeligt at det er det rå og det originale, der har inspireret dem i denne omgang, med tanke på valget af dem der har designet flaskerne. Hver især har de været med til at bidrage med noget helt unikt, på hver deres måde. Det gør de ligeledes her med designet af deres respektive flasker.
ANNONCE
Carlsberg Stand Out Collection
Fredag d. 25. april var der lanceringsevent i Han Kjobenhavns butik, hvor designet på øllene kunne ses an, og ganen kunne afkøles, alt imens man nød musikken fra DJ'en, der løftede stemningen med de klassiske loungetoner. Målet var at gøre lanceringen så ægte som muligt og det virkede. Højt humør og en masse glade mennesker, der var mødt op i det gode vejr, iklædt deres smarteste tøj og klar til at gå weekenden i møde med stil.

Carlsberg Stand Out Collection kan nu købes i alle 7-eleven butikker og du har selv mulighed for at designe din egen flaske og ja, der da en præmie at vinde, hvis dit design skiller sig nok ud til at indlemmes i Stand Out familien. Tjek det ud her: http://standout.carlsberglive.dk/collection/
ANNONCE
Del

Seneste nyt