Connery

Gadget forvandler dine uåbnede øldåser til fyldte ølkopper

Drengene bag har opsat en crowdfunding-kampagne for at få sat en af verdens fedeste oplukkere i serieproduktion

Gadget forvandler dine uåbnede øldåser til fyldte ølkopper

De to kammerater, Sean og Armand, har designet en genial gadget. 

Draft Top er en oplukker til øldåser. Man sætter oplukkeren på en uåbnet øldåse, drejer den en kvart omgang, og voila: Pludselig er dåsen lavet til en fancy aluminiumsølkop!

Oplukkeren kører fire splitter mod kanten af øldåsens top, og skubber derved dåsens topstykke ud af presningen og løsner den fra resten af dåsen. Den efterlader den resterende dåsekant helt glat og uden skarpe kanter eller løse metalstykker!

Tjek videoen her, og se den i aktion:

ANNONCE

Men hvorfor i alverden vil man fjerne toppen af øldåsen?

Det er selvfølgelig en smagssag, men: At drikke øl direkte fra dåsen, er (ud over at være knapt så elegant) lidt af en dødssynd mod en god øl. Dåsen er et perfekt sted at opbevare øllen i, fri for sollys og bakterier, hurtig at køle ned og let at transportere - men drikkeoplevelsen er en anden sag. Når man drikker af mundstykket, bliver øllen iltet på en anden måde end fra en ren kant med stor åbning. Man får et forkert sanseindtryk, fordi næsen er placeret direkte mod en metallisk top, i stedet for at være i øllens domæne. 

Det er et problem som Draft Top afhjælper. Ud over det, ser det jo også ret lækkert ud. Endnu bedre: Slut med tarvelige bundslatter der står og skaber problemer for din tømmermænd dagen derpå. (Tip #9 i Tømmermændsguiden)

Jep, de sender også til DK

De to gutter indsamler lige nu penge til at få en reel produktionslinje op og køre. Det gør de via Kickstarter, hvor man som støtte selvfølgelig modtager en Draft Top, som tak for hjælen. På nuværende tidspunkt ser det ud til at være en realitet.

Læs mere om Kickstarter projektet her: Draft Top

ANNONCE
Del

Seneste nyt