Connery

Carlsbergs nyeste skud på stammen skal få øllen tilbage på frokostbordet

Men gør man det ved at afskaffe procenterne?

Carlsbergs nyeste skud på stammen skal få øllen tilbage på frokostbordet
Der var engang, hvor danskerne nød en kold pilsner til frokosten. De dage er for de fleste arbejdspladser ovre. Nu bliver frokosten i stedet skyllet ned med et glas danskvand. I bedste fald med citrussmag. Og det er på trods af at ifølge en undersøgelse foretaget af Epinion for Carlsberg Danmark, så vil hele 37 % af danskerne foretrække en øl til frokosten. Dertil har 53 % prøvet at fravælge øllen, selvom de i virkeligheden havde lyst til at slukke tørsten med en. Men hvorfor? Vi lever i en tid hvor vi alle sammen skal spise og drikke sundt, dyrke motion, sove 8 timer hver nat og stadigvæk have tid til fuldtidsjob, træning og familie. Derfor bliver øl fravalgt, når der skal vælges drikkevarer til frokosten. Det går ikke, når man skal køre, til spinning og læse godnathistorier for børnene. Øl gør dig bare træt og så feder det? Men det skal der laves om på...
ANNONCE

Men hvad er nu det for noget?

Carlsberg Danmark har introduceret et nyt brand til det danske ølmarked kaldet Carlsberg Nordic, som består af to nye øl, der hver især kun indeholder 0,5 % alkohol. 0,5 %!!! Her har du altså en øl du skal drikke 9 af før du rammer én genstand, hvilket en normal Carlsberg Pilsner svarer til. Calrsberg Nordic er til dem, der ønsker at nyde en øl til den gode frokost uden at skulle tænke på at man skal køre bil, tælle kalorier eller andet. Gylden Bryg og Blond hedder de to varianter. Førstnævnte indeholder kun 20 kalorier per 100 ml. hvor Blond indeholder 26 kalorier per 100 ml. Det er halvdelen af, hvad en normal pilsner indeholder. Til gengæld er det så heller ikke det samme som en almindelig Carlsberg.
ANNONCE
Carlsbergs nyeste skud på stammen skal få øllen tilbage på frokostbordet

Smages på sagerne - det skulle der!

Efter at undertegnede havde smagt og nærstuderet de to øl, må jeg konkludere, at en almindelig pilsner bare er bedre. En ting jeg savnede var kulsyren. At se de mange små bobler fra bunden af glasset flyde i hastigt tempo op til det centimeter tynde skum. I Gylden Bryg og Blond er der knap så mange bobler og det leder tankerne hen til en flad fadøl, der har stået og lunet sig lidt for længe på bordet. 

Den er heller ikke lige så fyldig i smagen som en klassisk øl, men smagen af øl er der! Og for den der har lysten til netop denne smag, kan det også sagtens blive tilfredsstillet ved at drikke op til flere til frokosten og det er endda uden at skulle tænke på at man skal ud og køre bil eller at man skal holde igen på kalorierne. En anden positiv ting er, at du ikke bliver lige så døsig af at drikke en Gylden Bryg eller en Blond, som du kender det fra en tirsdag eftermiddag, hvor øjenlågene pludselig blev et par kilo tungere efter at du nydt en Carlsberg Pilsner.
ANNONCE

Dommen

Alt i alt er Carlsberg sluppet ganske nydeligt fra det i deres nyeste forsøg på at følge med ændringen i danskernes alkoholvaner. Jeg vil også helt sikkert udnytte mig af at kunne nyde en øl min frokost uden nogle konsekvenser, men jeg vil nu alligevel til hver en tid, foretrække en iskold Pilsner.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce