Connery

The Knockout – den innovative øl-bong

Mangler du dette rette udstyr til festival-sæsonen?

5 ud af 6 stjerner
The Knockout – den innovative øl-bong

Du har sikkert på et eller andet tidspunkt stødt på den hjemmestrikkede ølbong, som enten er lavet gennemført med en vandlås, tragt og et godt stykke haveslange, og så har du også mødt den billige udgave, som nærmest bare er et sugerør placeret i en øl.

Uanset hvad, så sørger ølbongen for, at du kan få en ordentlig skid på hurtigt, eller dyste mod drengene i at bunde bedst. Men hvem gider lige lave sådan én til hver festlig lejlighed?

Her kommer The Knockout på banen!

ANNONCE

En flok innovative canadiske dudes har fundet på denne famøse ølbong, som opfylder alle dine behov, kan genbruges uden besvær og fylder ikke mere end et brilleetui. Jeg var så heldig at få tilsendt denne promilleøger i en tid, hvor festivalstemningen præger det danske landskab, og jeg fik den testet gevaldigt i gennem. Den fungerede til punkt og prikke med det formål at bunde en øl på en nem og smart måde – uden at skulle lave hjemmeudstyr på fars værksted eller prikke hul i en dåseøl med sine bilnøgler.

Den smarte anordning samles af tre dele, som sættes på en glasflaske (se billedet herunder):

ANNONCE
The Knockout – den innovative øl-bong
The Knockout – den innovative øl-bong

Simplicitet er vejen frem

Rørene monteres på plasticdelen, som derefter klemmes på flasken. Rørenes funktion er at trække luft ind i flasken, og den fløjtelignende udgang sørger for, at det kommer i et normalt tempo - hvis man er lidt mere hardcore, så piller man det yderste led af, da man på den måde får kastet øllebajeren ned i svælget med lidt højere intensitet. Gummimaterialet sørger for, at den ikke lækker undervejs, og sammenslutningen af de forskellige dele fungerer helt optimalt. Der er ingen bismag af plastik eller metal, og mundstykket passer perfekt i størrelse.

Den eneste ulempe ved The Knockout er, at den kun er egnet til flaskeøl. Festivaler er ofte præget af billige dåseøl fra grænsen, og det skaber lidt problemer – enten skal man hælde dem over i en flaske, eller også må man blot investere i en god kasse flaskebajsere. 

ANNONCE
The Knockout – den innovative øl-bong

Drik den, vend den, ryg den

The Knockout er lidt som et multiværktøj – man kan blot bruge ’luftindgangen’ til at få skudt øllet ned hurtigt, men den kan også bruges som en reel bong. Man skal blot lægge lidt tobak i udmundingen og fyre lighteren på, mens man bunder øllen. På den måde bliver luftvejen ind i flasken i stedet fyldt med røg, og når du har bundet øllen, kan du vende den rundt og tage et hvæs.

Udstyret er diskret og skiller sig særdeles meget fra de robuste haveslanger, som man nærmest skal stå op for at kunne bruge. The Knockout er den første tyngdekrafts-øl-bong og den fungerer helt efter hensigten – navnet kan dog være lidt misvisende, da man ikke ligefrem vælter omkuld efter indtagelsen. (Det kommer nok også an på, hvilken form for røgelse, man putter i piben, men den lader vi lige ligge!).

ANNONCE
The Knockout – den innovative øl-bong

Politimagnet?

På trods af sin innovative mekanisme, så vækker den lidt unødvendig opmærksomhed ude i offentligheden. Da vi testede udstyret på festival (Haze over Haarum, vel og mærke), så røg der ikke mange øl ned i containeren, før to kære politimænd prikkede mig på skulderen og kiggede mistroisk på den røde, rygende glasflaske. Mens andre folk panisk forsøgte at forklare, at udstyret blev brugt til en reportage fra Connery.dk, tog jeg i min brandert det helt køligt og viste i stedet, hvad den blev brugt til. Øllen knappes op, udstyret placeres, tobakken stoppes ind, og molevitten ryges og drikkes. Med ølbøvser som efterfølgende forklaringsmønster fik jeg fremproveret et smil hos politimændene, som efterfølgende rystede på hovedet og gik videre på deres jagt efter de rigtige misbrugere.

Alt i alt er The Knockout en drengerøvsgadget, som du bare må eje, hvis du elsker at kaste den brunlige humle ned i svælget og lade dig forføre af alkoholens sirenelignende kraft. Den er effektiv, nem at bruge, let at rengøre og ikke mindst passende i størrelse – og hvis den så fanger politiets blik, så har du da mulighed for at drikke endnu en øl i præsentationen!

ANNONCE

Hvor kan den købes?

Lige her: Newque

Prisen?

- 299 danske kroner.

Effekten?

- fuld som bare satan!

Del

Seneste nyt