Connery

Tænk hvis alle dine kedelige grænseøl kunne få nyt liv?

En gæv gut er i gang med at revolutionere bajerne bagerst i køleskabet!

Der er øldrikkere, ølnydere og ølkendere. En mand kan sagtens bære flere af mærkaterne, i forskellige situationer, og på forskellige tidspunkter af livet. 

Men en øl er ikke bare en øl. Du kender sikkert fornemmelsen, når man dukker op til en fest, og det viser sig at være øl fra billigste prismærke ved grænsekiosken. Det er ikke ophidsende, men tåleligt. Mest fordi fester med den slags anretninger, er anlæg til massiv druk. Der hvor filmen knækker, er når du ender op med et ulige antal, bagerst i køleskabet. Typisk fordi din gnieragtige kammerat hellere ville drikke dine gode øl, og efterlod hans egne billige som en værtsgave (fuck ham).

Det er Bobby Gattuso i hvert fald blevet træt af, og det har fået ham til at iværksætter projektet Hop Theory.

ANNONCE
Tænk hvis alle dine kedelige grænseøl kunne få nyt liv?

Tebreve for øldrikkere?

Hop Theory, er i al sin enkelhed, et 'te'-brev til 'tyndt øl'. Brevene indeholder forskellige blandinger af humle, frugtskaller og naturlige smagsstoffer. 

Alt man skal gøre, er at lade brevet stå og trække smag i sin kedelige pilsner, og før du kan nå at læse hvad der står på bunden af dåsen(30 sek - 3 min efter smag), har du en væsentlig sjovere øl. Det er i hvert fald sådan det bliver udlagt på Kickstarteren for det lovende projekt. 

ANNONCE
Tænk hvis alle dine kedelige grænseøl kunne få nyt liv?

Den første blanding hedder Relativity. En perfekt blanding af mere humle, appelsinskræl og koriander. En frisk allroundsmag.

Det er iværksætterens mission, at skabe så mange meningsfuldte smagsvariationer som muligt, og lige nu er der 5 ekstra varianter på tegnebrættet:

Orange, der giver en citrus-agtig tilsmag, som typisk skaber associationer mod tyske hvedeøl.

Raspberry, der lyder som en meget sommeragtig blanding.

Pumpkin...

Double IPA, Hvis jeg kan trylle en sløv slots til noget der tilnærmelsesvis smager som en Indian Pale Ale, er min lykke gjort! 

Peach...

ANNONCE

Kickstarter-kampagnen løber frem til 10. maj, og hvis den bliver funded, er de første produkter klar til levering i løbet af juli. Genialt!

Del

Seneste nyt

Annonce