Connery

Tuborg Rå

Økologisk og ufiltreret - og prøvekørt på sommerens festivaler

Tuborg Rå

Tuborg Rå er det seneste påfund fra der grünes. 

I sidste weekend fik jeg endelig smagt på den nye øl, fordi en kammerat havde den på køl. Øl er vi glade for, og derfor er det selvfølgelig en oplevelse der skal deles.

På øllen står der uflitreret, og et andet sted står der økologisk - jeg ved ikke med dig, men jeg er absolut ikke typen der prøver et nyt produkt, bare fordi der står økologi på det. Nærmest tværtimod, et dårligt karaktertræk, I know. 

Men læs lige videre, inden du vrænger på næsen, af at nogen har pillet ved din favoritpilsner.

Øllen er brygget på økologiske råvarer, efter en stigende efterspørgsel af den slags, fra forbrugerne (Vi har ikke spurgt så meget efter det, men fair nok), ud over at være brygget på det gode intentioner, er øllen også ufiltreret - det giver en noget uklar pilsner, lidt som du måske kender det fra din hvedeøl med bundfald. 

Men den er stadig brygget efter samme foreskrifter som din traditionelle pilsner. Tuborg Rå er god. Den smager af lidt mere, og giver en fin rund smag, når den køres i svælget. 

Øllen har været testet eksklusivt på blandt andet Roskilde og NorthSide Festival, fordi der er mange af de der glade typer, der gerne vælger økologisk, fordi det ser pænere ud på deres instagram, men ærligt talt: Den er god, og i valget mellem en klassisk Tuborg eller den nye RÅ, vil jeg fra nu af vælge den ufiltrerede udgave. Skål.

ANNONCE
Fakta om Tuborg RÅ
  • Tuborg RÅ er en ny type pilsner. Den er ufiltreret og økologisk
  • Ufiltreret betyder, at øllen er mere naturlig og mindre bearbejdet. Øllets farve er derfor mere uklar på grund af malt-, humle- og gærrester, som ikke er filtreret fra, hvilket også giver en mere fuldendt og rig smag.
  • Tuborg RÅ er rig på smag og har samme forfriskende og tørstslukkende karakter som Grøn Tuborg.
  • Tuborg RÅ er brygget på økologiske råvarer. Den bærer det danske økomærke og lever dermed op til danske standarder for økologi
  • Alkoholprocent: 4,5 %
ANNONCE
Del

Seneste nyt