Connery

Power gaming: ASUS ROG Phone 3

Asus hopper op til 6000 mAh batteri go 16GB RAM

Asus er ude med den tredje generation af deres flagskibs-gamer smartphone: ASUS ROG Phone 3. 

Republic of Gamers Android mobilen er ASUS take på det vildeste af det vildeste, på den nyeste teknologi. 

Og mens Lenovo er gået all-in på et dedikeret horisontalt look, på deres nye smartphone, der blev afsløret samtidig, er ASUS gået en lidt anden vej.

ANNONCE
Power gaming: ASUS ROG Phone 3

ROG Phone 3 er helt tydeligt en smartphone der er lavet til gamere - men den holder - og det er trods LED-oplyst logo på bagsiden - en noget mere afbalanceret retning på designet. 

Her har man smækket et 6.59" stort AMOLED display på, som byder på 155 Hz opdateringshastighed og 1ms refresh - med HDR10+ understøttelse. 

Det er en tilpas stor skærm til mobil gaming - og det er noget der hellere en gerne vil trækkes af high-end chippen fra Qualcomm Snapdragon 865+. 

ANNONCE
Power gaming: ASUS ROG Phone 3

ASUS bygger her videre på deres GameCool kølesystem fra de tideligere modeller - den dedikerede køling har fået en større heat sink, som er placeret de steder hvor varmen forventes at blive værst - hvis man vil have varmen fra de vilde gamesessioner helt i bund - kan man vælge at tilkøbe en specialdesignet blæser - som hedder AeorActive Cooler 3. 

"Har du nogen store batterier?"

6000 mAh er en batterikapcitet, der er godt 25% højere end de gængse "vi har et stort batteri"-batterier, på smartphones. Asus taler ikke om All-day batteri - men når smartphonen ikke lige benyttes til gaming, må den forventes at kunne holde stand længe.

Man har placeret USB-C indgangen på siden af smartphonen, så et ladekabel ikke forstyrrer oplevelsen, når man har ROG i et horisontalt greb. 

ANNONCE
ROG Phone 3

Tre power-levels

ASUS ROG Phone 3 kommer i tre forskellige varianter - hvis man bare synes det er en fed hverdags-smartphone, kan man gå efter varianten med 8GB RAM og 256 GB lagerplads - Strix Edition, hedder den. 

Alternativt er der også mulighed for 12 eller 16GB RAM, begge med 512 GB lager. 


Pris og tilgængelighed

Asus ROG Phone 3 er tilgængelig for forudbestilling den 22. juli 2020. 

  • ROG Phone 3 - 12 GB LPDDR5 / 512 GB UFS 3.1: 7999 DKK
  • ROG Phone 3 - 16 GB LPDDR5 / 512 GB UFS 3.1: 8499 DKK (Limited Edition)
  • ROG Phone 3 Strix Edition: 8 GB LPDDR5 / 256 GB UFS 3.1: 6799 DKK
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce