Connery

Gaming på 13": Asus ROG Flow X13

Hvad siger du til gaming på en 13-tommer skærm?

Gaming laptops med en skærmstørrelse på blot 13" er ikke blandt de mest synlige produkter i elektronikforretningen, men står det til ASUS, må det godt være lidt mere. 

De har nemlig lavet en 13" gaminglaptop, der praler at at være den første konvertible af sin slags. Det konvertible element kommer i form af et 360-graders hængsel, der er populært i business-kredse, og som med et snuptag forvandler den bærbare til en tablet - eller en lille filmskærm. 

ANNONCE
Gaming på 13": Asus ROG Flow X13

Rog Flow X13 er ganske lille for en gamermaskine af være, den praler af en tykkelse på 15.8 mm, mens vægten holdes på 1.3 kilo. Batteriet kan levere op til 10 timers videoafspilning - mens gaming formentlig helst skal trække lidt strøm fra 100 Watts USB-C ladekablet. 

ANNONCE
ROG Flow X13

Maskinen bygger på en 8-kernet AMD Ryzen 9 processor mens grafikken på selve maskinen kommer med op til et GeForce GTX1650 grafikkort - hvor man kan vælge enten 4K skærm eller et Full-HD display med en hurtigere opdateringshastighed på 120 Hz. 

XG Mobile og ROG Flow - Gaming på 13": Asus ROG Flow X13 XG Mobile og ROG Flow

Hvis det skal være vildere?

Asus har sammen med hybrid-gameren også annonceret en ny hub til eksterne grafikkort. ROG XG Mobile er en lillebitte box, der udnytter vaporchamber-køling og kan booste grafikken på en laptop som Flow X13, med mulighed for helt op til et GeForce RTX 3080 grafikkort. 

Der er endnu ingen priser på de nye produkter, der skulle blive tilgængelige i Danmark i løbet af foråret 2021. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt