Connery

Faustix [DDJA 2015]

Årets scoring og nomineret til årets danske urban udgivelse.

Faustix er sammen med Snavs og Fabian Mazur, nomineret til Årets Danske Urban Udgivelse for Twerknado, men inden jeg går i dybden med det, har jeg en anden ting jeg er nødt til at adressere:

Manden, der lyder det borgerlige navn Morten Brangstrup Olsen, præsterede nemlig at lave årets scoring, i 2014. I hvert fald her i Danmark..

ANNONCE
@irinathediva - Faustix [DDJA 2015] @irinathediva

Faustix er nemlig manden, der fik skøjteprinsessen ud på tynd is, og tilbage igen.

Hvis du er Connery-læser af format, kan du huske Irina fra vores infamøse juleshoot, eller måske fra sidste sommers episke fotoserie, eller fra da hun gjorde Kim Kardashian kunsten efter, bare bedre.

Og når man har det i baghovedet, er det ikke svært at forstå hvor inspirationen til et track som Twerknado, eller det nye 'Kig på hende' kunne ske at komme fra.

At Irina og Faustix i løbet af det år også er blevet forældre, siger en del om mandens dedikation, fordi I ved, det der med at blive far, det er en stor ting. Oog, noget tyder på, at Morten såmænd også snart kan prale af at have landets hotteste babymama, fordi, det her.

Med vores nominering til årets scoring, bevæger vi os hermed videre til musikkens verden...

ANNONCE
Twerknado - Faustix [DDJA 2015] Twerknado

Du, Snavs og Fabian Mazur er blevet nomineret til årets danske Urban-udgivelse (red. Twerknado har fået over 600.000 plays på Spotify alene), i et generelt stærkt felt – Godt gået. 
 Vi har skamhørt tracket på redaktionen, og tracket var jo perfekt timet med twerking-bølgen der skyllede ind over os sidste år.

Hvordan har I oplevet henholdsvis modtagelsen, og levetiden på tracket? 

"Faustix: Superfedt, at I har været så glade for tracket boys! Jamen vi har været meget positive over, at sådan et anderledes nummer har fået så fed respons. Folket skulle selvfølgelig lige vænne sig til, at tonen var ret så "barnlig", men budskabet var ret klart og det forstod de. Tracket lever stadig på de danske klubber, og jeg har den stadig med som fast del af mit set, på min tour. Sådan et nummer ved jeg ikke om dør hen, sådan bare lige, folk snakker stadig mere om det, end mange andre "nyere" twerk tracks." #twerknadolives

ANNONCE
Faustix på sin showting - Faustix [DDJA 2015] Faustix på sin showting

Hvor er det vildeste sted du har spillet tracket? Og hvordan reagerer crowdet på det?
"Roskilde Festival 2014 lukkede jeg Apollo med nummeret, og får stadig kuldegysninger, ved et se de youtube vids der ligger på nettet! Crowded gik loco!!"

Jeg ved at, I samarbejder på kryds og tværs, og for nyligt kom Abracadabra som opfølger til Twerknado, i samme konstellation. Kommer vi til at høre mere fra jer som et trekløver?
Det kan ikke afvises! Snavs og jeg har allerede haft gang i maskinen og lavet "Kig På Hende" sammen med den danske rapper SKINZ. At Fabian jeg og Andreas rammer studiet sammen en dag snarligt kan ikke afvises.

ANNONCE

Du kan opleve Faustix live on stage, med Snavs og Skinz, til Danish DeeJay Awards på torsdag!

Del

Seneste nyt

Annonce